NoorMooN Zisan14 bizde de ateş olmadı. Biraz huzursuzluk oldu. O da atak dönemi zirve noktasında olduğu içindi sanırım.
LeylaNur Zisan14 6.ay sağlık ocağı aşılarına ilave olarak 2 tane menenjit aşısı oldu. O gece huzursuzluk oldu, ateşide 38e kadar çıktı alından ölçümde. Benim tahminim ateşe menenjit aşısı neden oldu
Tatlininannesi vize25 merhaba. Ağızdan yapılan damlanın miktarı çok mu?Rota aşısında bir şırıngayı içirdikleri için 1 saat öncesine kadar emzirmemiş ol,midesi boş olsun demişti doktorum. Bunda da öyle bir durum var mıdır?
vize25 Mere Evet özellikle vuruluyor kelimesini kullanmadım. Ağızdan damlatıldığı için yapılıyor dedim.😊
miniktavsanim Guligul hayır aramdlr ama biz aşıyida kendi doktoruna gtryrz özel hastane orda yaptryrz sadece bir kere tek sağlık ocağında yapmıştık
Gmzgamzeb Zisan14 iki tane bacak bir tane ağızdan damlatıyor az önce olduk ateş için de her bebekte değişiyor kesin olur diye birşey yok sürekli takip etmek gerek.
bidunyamutluluk Zisan14 iki bacaktan bir ağızdan yapılıyor canım. Bizde ateş olmadı ben eve gelince calpol verdm biraz ağrısı oldu huzursuzlandi. Bacağı şişti ama 2 güne geçti şişlik de.