Mom09 Sevda6767 sanırım bebekten bebeğe değişiyor çünkü benim kızım yatmaktan hiç hoşlanmıyor oturmak istiyor ayaklarının üstünde durmak istiyor
Eylul2018 Mom09 benim kızımda aynı öyle 😂 4,5 aylıkken aldım arada bindirdim şimdi 6 aylık olduk sürebiliyor geziyor evin içinde
Mom09 Eylul2018 markası ve modeli ne acaba 🤗 benim kızım da çok hareketli yatmayı hiç sevmiyor oturmak istiyor ayaklarının üzerine tutunca gülücükler saçıyor bende sizin gibi erken koymayı düşünüyorum 🥰
Yahyaaliannesi Mom09 8aylık oğlum. 6Aydan beri koyuyorum ilk başlarda çokça koyuyordum şimdi nerdeyse tüm gün onda ve çok seviyor bütün evi geziyor. Onda olmadığı zamanda sürekli yürümek istiyor hiç oturmuyor hareketli bi bebek😊 baby hope marka benimki müzikli tuşlu çok kullanışlı tavsiye ederim mama sandalyesi olarak da kullanılabiliyor
Eylul2018 Mom09 baybhope 217 modeli Civilim mağazasında 120 tl Ben 150 aldım normal yerden :( mama sandalyesi olarak kullanıyor müzikli oyuncaklı arka destekli Bunun en düşük ayarı 4,5 aylık bebek boyuna uygun diğer modeller yüksek kalıyor
Yahyaaliannesi Mom09 modelini bilmiyorum canım baby hope yürüteç die aratin çıkar zaten. Piyano gibi önde renkli tuşları var
Kvldn Mom09 chicco almada ne alıyosan al emzikten tut ıslak mendil parfüm pudra şampuan lif bebek arabası aklına gelebilecek herşeyi chicco tercih ediyorum sadece yürüteçte pişman oldum çok ağır büyük kaba tekerlekleri slikon güvenlik açısından gitmiyor evde gezemiyo bebegim boş boş aldım 11 aylık olduk halen kullanamıyorm çarşıdan 50 liralık alsaymışım keşke en hafif küçük olanlardan
Muham 7 aylık oğlum bırakın yürüteç e koymak daha yeni oturduk kızlar yazık değilmi bebeklerinize profösör ali bey cocuk doktoru kesinlikle önermiyor kızım 11 yasıda hiç koymadım oğlum 7 aylık daha yeni oturttuk yani bebek sahibi olmak güzel ama burayı okuyunca şok oluyorum neden ne aceleniz var 4 aylık bebekden bahsediyorsunuz biraz okuyun araştırın bence
Mom09 Muham konu çocuklar ve doktorlar olunca fikirler değişebiliyor bi doktor tavsiye etmezken başka biri onaylayabiliyor ben 4 aylıkken koycam demedim 5. Ayımızda yavaş yavaş denemek istiyorum bide bu çocuktan çocuğa da değişir benim kızım oturmak için deli oluyor diyebilirim yatmayı hiç sevmiyor ayaklarının üstünde tutunca gülücükler saçıyor o mutlu olduğu istediği için böyle bir düşüncem var yoksa başka bir derdim yok.
Yahyaaliannesi Mom09 anladım zaten ilkten bütün gün katılmayacağı için sıkıntı olmaz die düşünüyorum yavaş yava akılla nin sürenizi arttırırsınız. Severse tabi
Thesra Mom09 Evet gidiyor çok rahat bir şekilde ayrıca hafif ve silikon tekerlekli zaten önündeki oyuncakşarı anlatmaya gerek dahi duymuyorum bebekler çok seviyor birde oyuncağı çıkıp mama sandalyesi olarakta rahatlıkla kullanabiliyorsunuz😌😌
Mom09 Thesra evet bende şimdi inceledim babyhope almayı düşünüyordum ama açıkcası şuan kiwi ye bayıldım 🥰
Thesra Mom09 Babyhope kiwi markasının aynısı aslında tek fark isim diye düşünüyorum ben birde fiyat tabiki😌 Ama inan pisman olmiycaksin simdiden hayirli olsun🥰🥰
Annesinin1tanesi Mom09 kızım 4 ay 13 günlük 5. Ayda alıp yürümesini desteklemek istiyorum. Doktorum otrmak istiyorsa oturttur yürümek istiyorsa yürüttür kendine güveni gelsn daha fazlasnı yapacağnı anlasn dedi bizde hep bu yönde olduk şimdi belnden destek verip yürütüyoruz çok hevesli diğer ay da artık yürüteçle döner evn içinde 🙈ve ablamda her iki kızını 5. Ayda kattı 7 Aylıkken koltuklara tutunp desteksiz duruyorlardı ve sıralıyorlardı 8.9. Aydada kısa mesafelerde desteksz tek başna yürüyorlardı
Mom09 Annesinin1tanesi sizinle aynı düşüncedeyim çünkü önemli olan bebişlerinde istekli olmaları. Oturmak yürümek isteyen bir bebeğe hayır daha değil diyip yatırıp ağlatmak mantıksız geliyor. Yatırınca ağlıyor gerçekten oyun halısında bir süre oyalatıyorum bazen kanguru da dolaşıyoruz ama ayaklarının üstünde durunca ağzını açarak gülücükler saçıyor 😆😆🤗 bende 5. Ayda koymayı düşünüyorum yavaş yavaş kardeşimde o aylarda koydu yaşına girmeden yürümeye başladı yiğenim 😍