2828 Sbhthll sakin olun boğazını kontrol edin yuttugundan eminseniz büyük dışkısından çıkar bi tatlı kaşığı zeytin yağı içirin kolay çıkarsın dışkısını kontrol edin. Çıktıgından. Emin olun Hiçbişey olmaz Allahın izniyle çok geçmiş olsun
Sarikuzumalp Sbhthll kakasından çıkacaktır mutlaka endişe etmeyin ama kakasını mutlaka kontrol edin. Birde bol su içirin hemen boğazına yapışmış olabilir
GzdeBade Merak etme canım yaklaşık 1 ay önce falan aynı durumu bizde yaşadık deli gibi kaka yapmasini bekledim her yaptığında kurcaladım 2 gün sonra kakasiyla çıktı içini ferah tut sen
Momyshark Sbhthll yok endişe etmenize gerek yok sadece pil metal kimyasal şeylere dikkat etseniz yeter
Sarikuzumalp Sbhthll iyi yapmışsınız korkmayın küçük cisimler genelde kaka dan çıkıyor benim arkadaşımın bebeğide boncuk yutmuştu kakasından çıktı
Busra0619 Sbhthll sendeki boncuk yutmuş benim oğlum 50 kuruş boyutundaki yapışkan uğur böceğini yutmuş ben görmemiştim bile allahtan boğazına takilmamis diskisindan görüp şok olmuştum