Burcu2026 Arkadaşlar 10 günlük anneyim göğüslerim uçları yarildi hep lansinoh kullanıyorum faydası yok dayanamıyorum acisina doğum yapmak bile bukadar canimi acitmadi ne yapmam lazım varmı önerisi olan 🥺
caglakaylagrpnr Burcu2026 banada lansinoh iyi gelmedi.Garmastan ve Medela purelan marka kullanıyorum iyi geliyorlar.☺️
littleprincemom Burcu2026 ayva çekirdeği çıkarın bi gece bekletin jel kıvamına gelio onu sürün ise yarıyor
TalentedMom Burcu2026 lansioh sürdüm ayva çekirdeği keki yapıp sürdüm karbonatlı su dediler hiç biri iyi gelmedi kan emzirdim o aralarda sonra soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı sürdüm o çok iyi geldi ama emzirmeden 1 saat önce falan sürmek gerekiyor
Ada54 Burcu2026 tam 2buçuk ay çektim kullanmadığım şey kalmadı son fito diye bir krem kullandım kurtuldum çok şükür.
Thesra Burcu2026 Bactroban kremle fito kremi parmak ucunuza koyup karıştırın sürün mümkünse göğüsleriniz hava alsın hep kalkan kullanabilirsiniz.3 güne geçicektir ilk söylediğim krem antbiyotiklidir her emzirmeden önce yıkayıp emzirme bitiminde tekrar aynı şekilde sürün çok geçmiş olsun🙏🏽
mervegny Kantaron yağı geçirdi benmkini canım birde gümüş kapak al muhakak en azından değmiyor kıyafete birde inana geçitor zamanla üzme kendini ben emzirmek istemiyordum artık bebeğimi gögüs ucu acısından Şuan çok azaldı 40 günlük
Zelisblt Canım bnce hangi merhemi kullanırsan kullan hemn iyileştirmiyor o yarayı bebek emdikçe iyileşiyor zamanla bir iki hafta içinde, ama ek olarak garmaston pomat kullanıyordum çok acı verici çok geçmiş olsun :)
Nazlimmmmm Burcu2026 kesinlikle önerim avent silikon meme ucu, 1 ay kullanırsanız tamamen iyileşiyor, bebek memeyi redd eder diye Korkma, yanlış bi deyim, meme redd falan etmiyor,
Azramom Nazlimmmmm ben de şu an avent silikon uçla delik deşik olan yaralarımı toparladım ama bırakınca eski haline dönecek gibi geliyo bugün uçsuz emzirdim tekrar canım yandı gibi eskisine dönüyor mu bırakınca acaba ? Gerçi tamamen iyileşmeden emzirdim ama
Ssd Burcu2026 Allah sabır versin. Ben o acıya dayanamadığım için hala sağıp veriyorum. Garmastan geçiriyordu ama bebek emdikçe tekrar yara oluyordu.
Sibelx Burcu2026 ben de 32 gün önce doğum yaptım aynı şeyleri yaşadım. Emziremez duruma geldim. Her emzirme işkence gibiydi. Lansinoh ve fito kullandım düzenli olarak lansinoh u gün boyu sürdüm fitoyu da her emzirme sonrası. Bir de gümüş kapak öneririm. Sabırlı ol mutlaka zamanla göğüs uçları tolerans kazanıyo
DimpleEge Burcu2026 Allah yardımcınız olsun ben garmestan, madecasol ve evicap kapsülü dönüşümlü olarak sürdüm her emzirme sonrası birini sürdüm. Temizlerken karbonatlı suyla sildim hep. Gece yatarken bazen lansinoh sürüyordum gece diğerlerini temizlemek biraz zaman aldığı için. Ama en iyi rahatlatan garmestan ve madecasol. Bir de kesinlikle havalandırmak çok önemli ben o yüzden çok çabuk atlattığımı düşünüyorum sürekli açıkta bıraktım göğüslerimi 1 ayda tamamen geçti çok şükür
NiDaAli_o Burcu2026 canım kesinlikle fito hemen kesiyor. Ben de aman doğal olsun diye lansinoh vs kullandım ama hiiç işe yaramadı O acıyı çok iyi bilirim cnımdan can kopuyordu ama iki güne geçirdi fito hemen alın derim
annecik344 Burcu2026 canım kremi sür slikon göğüs ucu al tak hava alsın yada alabilirsen avent göğüs kalkanı al hava almadıkça krem göğüs pedine yada göğsünle her ne temas ediyorsa ona sürünür faydası olmaz
EMM2020 Geçmicek diye düşünürdüm ben de 1 ay kadar yaraları zor hallettim sonrasında yara geçiyo hafif hassasiyet kalıyo ama şu an 3 aylık bebeğim ve rahatız çok şükür garmastan kullandım avent kalkan kullandım ve kan emzirmeye başladığımda 1 hafta kadar sağarak verdim geçti İnşallah seninki de çabuk geçer Allah yardımcın olsun
Zeypikra1 Burcu2026 benimde aynısı olmuştu ilk 1 ay acısından çok zor emzirdim hatta hep böyle devam ederse nasıl emziricem diyekorkuyorum ama geçiyor sonra bende lansinoh kullandım bir de her gün bir kere tuzsuz tereyağını strech filme koyup emzirdikten sonra göğsünüze koyun onun faydasını gördüm ben yumuşuyor inşallah geçecek hiç üzülmeyin
Nazlimmmmm Azramom canım, tamamen iyileşinceye kadar kullan silikonu, onu çıkardığın zaman ilk emzirmelerde birazcık rahatsız olacaksın, ama sonradan iyileşiyor
TC07 Azramom Sonuçta gögüs yapısıyla alakalı.. ben philips avent göğüs ucu olmadan emziremiyorum. Çünkü meme ucu yok dolayısıyla yara oluyor..