GramPozitifBakteri Hazalinannesi42 uyku süresi kısaymış gerçi uykuyu adam akıllı alamıyor olabilir ondan uykusu geliyordur kızım o dönemler max yarım saat uyurdu kafa hiç kanmazdı tekrar da uyumazdı 2 saat sonra yine uykusu gelirdi az daha oyalıyım desemde uyutmaZsam kıyamet kopardı 🤦🏼♀️ Uyku süresine bakarsak bi sıkıntı yok sanırım geceye de geç geçiyor çünkü bizimki gibi :)
Zelismeva Hazalinannesi42 vala bzmkide 5.5 aylik cnm gece cok kakliyo emmeye gunduzde disari fln az ckrp gzdrrsem uyuyo yoksa hc uyumuyo bjde emzik agznda olrsa uyur yoksa cikarnca tobe uyumaz😞doktora sor sorun yoksa uyusun bnce 🥰
123456789a Hazalinannesi42 benim kız da haftada 1 kez hem gece hem gündüz uyur seviyordur uyumayı belkide
Hemera Hazalinannesi42 evet çok benziyorlar 😍 bizim yapmamız gereken güzdüz uykularını 1 - 1,5 saate çıkarmak. Sonrası düzelir insallah.
pilavustutavuk Deletedmom276 bebekten bebeğe değişir bazı şeyler ama bence 5 aylık bir bebeğin 2 uyku değilde halen 3 uyku yapması gerekir. 2 uyku genelde 8.ci aydan sonrasi makul.. 3 uykudan kastım ise 2 uyku uzun uyku 3.cusu yarım saatten oluşan kısa şekerleme uykususu(17:00den sonraya kalırsa)
2lokummannesiii Hazalinannesi42 gündüz uykusu beş altı kez ama kaç dk uyuyor yarım saat uyuyorsa normal. Zaten o ayda bebek toplam 15 saat uyur günde
2lokummannesiii Deletedmom276 daha beş buçuk aylık bebek iki uyku yapmamalı. Benim oğlum 10 aylık sabah 5-6 arası uyandığı için hala üç uyku yapıyor.
Deletedmom276 2lokummannesiii her bebeğin doğası farklıdır, erken kalkıyorsa üç uyku normaldir lakin benim yazımda belirttiğim saatler sabah 8 akşam 8 arasında olan düzenden bahsetmiştim.
Kiviefe Hazalinannesi42 uyku yarar bebege (uyusunda buyusun misali) ama cok fazla diyorsunuz bi danisin Dr. Bence sorun yoktur 😊
ShrBakar Hazalinannesi42 doğduğundan beri böyleyse bence bir sorun yoktur ama yinede içinizin rahat etmesi için doktora götürün, eltimin ogluda aynı bu şekilde büyüdü resmen uyuya uyuya büyüdü çocuk , şuan 3 yaşında gündüz uyumuyor artık gece sadece
Cnresr Hazalinannesi42 merhaba benm bebeğimde uykuya düşkün anlattığınız gibi doktorunuza sordunuzmu ne dedi
Hazalinannesi42 Cnresr Evet sormustum sorun yok bazi bebekler oyle olur dedi. Zaten suan 14 aylik ve o hallerinden eser yok 😁