Aysenur8996 Sibel4264 benim ikizlerim 33 haftada doğdular. 30 gün küvezde kaldılar. Bnnimle aynı hafta bir bayan doğum yaptı. 36 haftada doğum gerçekleşti bebekler küvezde kalmadı.
Balli_pastamm_ Sibel4264 Alakası yok canım her bebek girecek diye birşey yok Benim bebeklerim 36 haftalık doğdular 1 sariliktan girdi 3 gün Diğerinin solunum sıkıntısı vardı oda 7 gün girdi Sarılık olmasaydi digeri, girmeyebilirdi mesela Benim tanıdığım da var ikizleri onlar hiç gitmediler küvöze mesela
dmrbrl Sibel4264 normal değil sezaryen oldu. normal dogum tercih etmedi doktorum. toplam 16 kilo aldım. 3200,2600 dogdular. darısı size inşallah
Aysenur8996 Sibel4264 ilk günden beri her gün gidip görüyorduk ilk 10 gün ikişer dk gösterdiler zaten dokunmak yasaktı.14 gün hortumla beslendiler. Sonrasında biberon denendi. Bir kaç gün sonra emzirmeme müsaade edildi. Emzirdiğim süre boyunca 2 saatte bir girip emziriyordum. Sabah gidip akşam dönüyordum eve
Anastasia 33 haftalık sabahın köründe gelmeye karar verdiler.30 gün küvezde kaldılar. Sağlıcakla gelsinler canım
Mom62636362 Sibel4264 Bugün ben de hastaneye kan değerlerim düşük çıktığı için serum taktırmaya gittim, orada fiyat sormak durumunda kaldım , 27 haftalık ikizlere hamileyim, özel hastanede doğum yapıcaktım ama işin maddi boyutunu da düşünmem gerekiyor 😕
IkizlerinannesiSeda Mom62636362 doğum parasını düşünüyorsanız tamam fakat kuvezde ücret yok devlet karşılıyor sadece doğum yapacağınız hastanede yeni dogan yoğun bakım var mı diye sormanızı öneririm ikiz gebelik ise ben 35 artı 4 de sancılandım sezeryan oldum 2450 2150 doğdular biri 15 gün ciğerlerine şu kaçtı diye yatırdılar sadece alırken gösterdiler corona var diye diğeri yatmadı ama çok dikkat edip dinlenmek sağlıklı beslenmek lazım gebelikte çok fark ediyor
Rmys19 Konu dışı ama bende çok istiyorum ikiz bebek ya inşallah Rabbim banada nasıp eder sağlıklı bir şekilde ☺️ püf noktası varmı ikiz bebeklere hamile kalmak için 🙈🙈
Anastasia Rmys19 püf noktası yok nasip😂 allah gönlüne göre hayırlısıyla versin ben çok zor süreçlerden geçtim allah tüm hamilelerin ve özellikle ikiz üçüz hamilelerin diyeceğim yardımcısı olsun