Oyku34 Merhaba 11 nisan da doğum yaptım 2 cocuk parasi 400 tl alicam e devletten baktım ödeme aşamasinda yaziyor bu nedemek yani para yatmismi ona gore gidip cekicem ?
Ates_mami Oyku34 ptt ye gidip sorun. 28 günde yatıyor. Ben geçen hafta gittim yatmış aldım. Çektiğim halde hala ödeme aşamasında diyor. Sisteme geç düşüyor sanırım
Oscar Oyku34 postaneye gidin alın benim de öyleydi meğer pttden alabiliyormuşuz ilk çocuk diye bilmiyordum yatmış paranız alabilirsiniz
Ogullarinaasikanne Oyku34 kızlar bunun için biz mi basvuru yapıyoruz süt parası da cocuk parasıda almadım 30 martta doğum yaptım geç mi kaldım acaba 🤔
kubra9595 Oyku34 bana 3 ay icinde veya 3 ay sonra yatar demislerdi bende e devletten bakiyordum ama surec devam ediyor yaziyordu bazilarina öyle yazip yatiyormus ben gidip ptt den almistim yatmis yani
58vildan Yatmıştır canım benimde öyle yazıyordu 40 gün sonra öyle yazanların yattığını öğrenmiştim gidip çektim
Ates_mami 0503 onu bilmiyorum canım.senin veya eşinin sigortalı çalışıyor olması gerektiğini biliyorum sadece. Biz çalışmadığımız için başvurmadım
Minikpandalarinannesi 0503 süt parasını alabılmen için eşinin ssk lı calısıyo olması lazım eşinin adına yatıtor süt parası doğum parası da senin adına yatıyor
Minikpandalarinannesi Oyku34 mayısın son haftası odemeler yapıldı gidip alabılırsın ptt den canım bende 7 nisanda doğum yaptım buhafta aldım parayı
ozlemikka basvuruyu hastane yapti benim , e devletten banka hesabimi guncelledim hepsi hesabima yatti hicbir yere gitmedim.