Cerenyrt Merhaba hanımlar, 9. Ayımıza girdik çok şükür hafta içide sağlık ocağına gidip aşımızı olacağız.. bu ay birde tam kan sayımı var. Sağlık ocağımızda kan alımı yok bu yüzden hastaneye gitmem gerekiyor. Bu süreçte ertelesemmi? Yaptırsammı bilemiyorum?
Funda11 Cerenyrt bende kan sayımını 10 gün önce yaptırdım ama benim gittiğim klinik vaka hastanesi değildi yanl öyle hastaları almıyorlardı sonuclarını doktorumuz gördü ama sağlık ocağı da istedi
AreninAnnesi7301 Cerenyrt Biz de sağlık ocağında verdik kanı sizde neden almıyorlar sordunuz mu acaba
Kaderrrasya Cerenyrt benim bebeğimde 9 aylık olucak ama ben ihmal etmeyi düşünmüyorum. Sizde yaptırın bence.
Cerenyrt Funda11 gideceğim hastanede vaka hast değil sakin bir hastane. Aslında bebeğim kolik bu yüzdende kan ilacı pek kullanamadım( ağrı kabızlık vs yaptı diye) pekmezle destekledim ama bir baktırmak gerekir galiba 🤔
Funda11 Cerenyrt valla bende saflık ocagının verdiği kan damlasını kullanıyordum kullandığım halde biraz kansızlık çıktı bende pekmez takviyesi falan yapıyordum yinede bir baktırın
Asyakbk Cerenyrt bizde bu hafta 9. aya girdik, ben ilk randevuyu alıp götürdüm hastane kalabalıklaşmadan, sağlık ocağına da aynı şekilde erkenden gittim kimse yokken
Aryamurat Cerenyrt biz aşıyı yaptırdık kanıda 1 yaşına kadar yaptır getır dedıler hastalıktan dolayı aşı mahvettı kızımı ateş halsizlık 3 gündür birde diş çıkartıyor çok zor oldu hala bu saate dışarıda arabada uyutuk yenı yattı ilk defa bukadar zor oldu
Cerenyrt Aryamurat geçmiş olsun 🥺 umarım biz ağır geçirmeyiz. Dediğiniz gibi bizdede diş derdi var zaten birde o üstüne gelmez umarım
Aryamurat annesininaslani teşekkür ederim 😊 eşim acıtcekler çoçugu dıye nerdeyse götürmeyecek kanına baktırmaya şimdi içi rahatladı
Essila Biz 6. Ay aşısını olduktan sonra kadın Bana bidahkine asi için randevuyu kızımın bir yaşına verdi 9. Ayı unuttu mu acaba şuan şaşırdım
Moci Essila bizi 8 aylıkken cagrdi asi vurulcak sandm sadece kilo boy kontrolü yapıp bir yasinda çağırdılar bı arkadaşa sormuştum onu 9 aylıkken aşıya cagrdigini söylemişti acaba her sağlık ocağı farklı mı diye düşünmeye basladm 🤔
Cerenyrt Essila Moci Ayonuz kızlar özür normal rutin aşı gibi yazmışım menenjit aşısı.. isteğe göre olduğu için belirtmemişim pardon. Normal de 1 yaşta var tekrar haklsıınız 👍🏻
Arzu93 Essila Moci bazı ebeler 12.ayda yapıyorlar benim bebeğim 9 aylıkken beni çağırdı bizim ebe, gittiğimde izinli olduğu için başka ebe yaptı aşıyı ben 1 yaşında yapıyorum keşke gelmeseydin pandemi dönemi dedi çok gerekli değil sonra da olsa olur demişti belki sizinki de 12.ayda yapıyordur
-Sunshine- Ayonuz kızamık aşısıydı ynlış hatırlamıyorsam 9 ayda yapılacak diye bi şartı yok bazı ebeler 12. ayda yapıyor 😊
annesininaslani Cerenyrt zaten bebeklerden kan herkes alamıyor yani sağlık ocağı çalışanları belki alamaz onun için belki parmaktan olabilir parmağına küçük bişey batırdılar sonra çıkan kanı bir makineye koyup anında ölçtüler