ayazlianne Zeynocemre benimde öyle, prematüre doğdu. sizinkaç kilo doğdu acaba. Bizim 1 buçuk aydır kilo almıyor hemşire iyi diyip duruyor aklım karıştı
serra2018 Zumrahilal benim bebis 8 ay 17 günlük 9 kilo normalmi bilmiyorum .henuz doktor kontrolune gitmedik.Allah bağışlasın sizin bebişide😊
Miracalpinannesii 4 kilo 925 gram ile doğduk 6 aylıkken 9kiloyduk 7 ay 6 günlüğüz ne kadar oldu bilmiyorum 😊
serra2018 öncelikle bütün bebislerimize Maşallah sübhanallah 😊😊 mama ile beslenen bebekle anne sütü ile beslenen bebek arasinda fark oluyormus oyle duymustum etraftan acaba bi etkisi varmi sizce.mama ile beslenen daga kilolu oluyormus
BiciNanaMusi serra2018 aynen canım öyle diyorlar mama daha çok kilo aldırıyormuş ama tabi anne sütü gibi olur mu istediği kadar kilo aldirsin anne sütü başka bişey 😊
imma serra2018 kizim 4 aylik 5200 kilo,mama ile besleniyor. Hipp kullaniyoruz. Bence mamalarin markasindan fark ediyor
Yaseminehir serra2018 hix alakasi yok kizim az anne sutu cok mama almasina ragmen kg hep normaldi ust seviyede degildi simdi oglum sadece anne sutu aliyor o da normal cook kg degil ama guzel gelisiyor