Belinay19 Bebeğim bu ara ne versem yemek istemiyor her şekli denedim herşeyi kaşığı rer ediyor eline veriyorum döksün sacsin yeterli yesin diye öylede istemiyor ne yapmalıyım lütfen tecrübeli anneler
Melo04 Belinay19 aynı durumu bizde yaşıyoruz ve kilo da kaybetti çok üzülüyorum 😔 9 aylık bizimde su anda
Elif2302 Belinay19 diş çıkarma dönemlerinde kaşık görünce çığlık çığlığa ağlıyor şuan oğlum öyle.Kızım 5 tane çıkarsı rahatladı iştahı düzeldi.Tamamen dişten kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Ne zormuş dişler🤦🏻♀️
tuval Belinay19 ne zamandır var bu durum dişle alakalı olabilir. Diş çıkarma dönemi benim bebeğimde öyleydi eline havuç kabak bir şeyler verin oyalanırken siz yemeği yedirin. Kaç saatte besliyorsunuz tam acıkmayınca da istemiyorlar
Derincanan Melo04 bazen benimkide yemiyo kilosuda sanki az gibi geliyo bana sekiz ay 11 günlük boyu 72 cm falan kilosunuda bugun ölçtük sekiz buçuk çıktı az gibi sanki bende onu takıyorum kafaya ya napıcaz bilmem 🤷♀️
Melo04 Derincanan bnim kız 9 ay 10 günlük ve 8900 kilosu canım ve kızım 4 kilo doğan bir bebekti ama malesef ek gıdaya geçtikten sonra kilo fazla alamıyor
Belinay19 tuval bu hafta böyle oldu normalde anne sütü alıyor onuda istemiyor elma falan veriyorum kemiriyor fakat arada yedirmeye çalışıyorum ağlıyor 🥺🤔☹️
Derincanan Melo04 derinde 2800 gr dogdu sonra 2500 düştü son haftalarda kilo alımı yavaşladı dedi doktorum şimdi diyorum acaba Doğum kilosuna göre iyimi bide boyu uzun biraz ondanmı diyorum acaba
Belinay19 Derincanan normal ya her bebek şişman olucak diye bişey yok genlerfe etkiliyor sağlıklı olsunlar yeter
Ecemsu12 Belinay19 merhaba , cok uzun zaman olmuş postu açalı ama aynı durumu yaşıyorum suan. Siz nasıl aştınız bu durumu
UrassAnnesi Ecemsu12 Aynı durumda olnlar derneği bekleyelim bakalım. Önceden beş altı kaşık yiyordu yine. Şimdi kaşığı görünce ağzını sıkı sıkı kapatıyor ne denediysem olmadı.