Seda1706 İyi geceler bayanlar normal doğum yaptım ben doğum yapalı 3 ay olucak özür dileyerek bişey sorucam azönce lavaboya gittiğimde oramda et parçası farkettim kanlı gibi böle bişeyle karşılaşannz oldumu korktum açıkçası internettn baktım birine olmuş doktor kızlık zarının devamı kalmş demiş operasyon la almış bilgisi olan varmı
Deletedmom21 Seda1706 ben sezaryen doğum yaptım bende de et çıktı dr aldı operasyonla nedenini açılçası çok bilmiyorum sorduğumda aydınlatmadılar
Lale Seda1706 regl olsun mi canım ben regl olduğum hep parca düşüyordu benden bazen vajinamdan ben çekip alıyordum. Ama senin ki orda mi düşmüyor mu ?
Gfrn Seda1706 ben sezaryan yaptım canım bilmiyorum ama et parçası olduğuna emin misin belki de pıhtıdır istersen bir görün doktora
Seda1706 Gfrn yani pıhtıda olabilir tabi normal doğumda o kadar tiksindimki alttan muayne olmaktan mecbur gdicez galiba..
busrasahinn Ben yaşamadım ama üstte kalsın diye yazıyorum canım bende normal doğum yaptım 1 hafta sonra 3 ay olacak ilk defa duydum geçmiş olsun
Seda1706 busrasahinn teşekkür ederim canım yani hiç sorun yaşamamıştım neden böle oldu anlamadım dediğin gibi duymadım da
Seda1706 Zeynepppppp doktor düşer dedi ama açıkçası ben dikişlerimi düştüğünü görmedim tuvalettykn falan düştü ben görmedm diye düşünüyodum ama bu zamana kalırmıki 3 aylk olucaz bikaçgün sonra
busrasahinn Seda1706 sanmıyorum ama kötü bişey olduğunu adet gorduyseniz içerde kalan kan pıhtılaşmış ve onu atmış olabilirsin 🙏
Zeynepppppp Seda1706 ben 4 aylik olucak dikis yerim aciyo agriyo elime geliyo doktora da gitmedim korktugum icin olabilir yani seninde
Deletedmom21 Seda1706 hemen sonra inşallah benimki gibi değildir ihmal etme yayılaniliyormış benimki öyleydi
Seda1706 Erbebek geçmiş olsun sanada canım mantar kaşıntı döküntü falan yapar ama bakalm durum ne göstercek şimdilik öle bişey yok
Erbebek Seda1706 sagol bacim kasintim baslarda vardi ama suan okadar yok yani yirtilmayi hissediyo otururken falan cok aciyo
Seda1706 Erbebek hassas bölgeya zor geçmiş olsun tekrar inşallah önemli bişey değildr pıhtı falandır belki