Canan2727 Kızlar kilo vermek istiyorum ama ayrıyeten emziren bir anneyim önerebileceğiniz Bi şeyler var mı bu durumda yardımcı olursanız sevinirim
Mom061 Canan2727 Ekmek,pilav,tatlıyı komple kesmen lazım. Tuzuda azaltabilirsin.Bol bol su içmen lazım. Bunlar hem sütünü etkilemez, hemde sağlıklı kilo verirsin. Sarkma olmaması için leslie yapabilirsin.
Htc1821 Canan2727 en guzeli diyetisyenle calismak✌🏼 60 ile hamile kalip 76 ile dogum yaptim. 10 aylik bebegim 62de kalmistim. 2 aylik diyetle ve sporla 54 dustum sutte azalma olmuyor ona gore hazirlaniyor listele
oglunasik1anne wafflee_42 Bu gif tam anlamıyla beni ifade ediyor sürekli dikkat edicem göbeğimi eritmem lazım diyip 10 dk sonra olduğum hal bu 😀
Matmazell_ Canan2727 bebeğin ne kadarlık hareketlenince zaten yerinde durmuyolar hiç o zamana verirsin bence onun arkasında 😊
Busrabera Canan2727 bende sizinle aynı kilodayım ve 67 olmak istiyorum ama bebeğim sürekli emmek istiyor süt olmayincada çok fena ağlıyor sanırım zayıflık bizim için hayal oldu
oglunasik1anne Canan2727 zayıflama postlarina bakarken bile abur cubur yiyen boğaza giden ben zayıflamak uçuk noktalar 😂🤭 nasıl yapcam bilmiyorum
Canan2727 oglunasik1anne of ya hiç deme doguma 83le girdim ben sonra 73e düştüm suan 76yım yine almışım yani🥺
oglunasik1anne Canan2727 43 le hamile kaldım 62 ile doğuma girdim doğumdan sonra eski kiloma geri dönmüştüm ama sonrasında yine aldım 56 kiloyum şuan da boyum kilomla aynı 😂