Sero12 Merhaba sevgili anneler bende yeni doğum yaptım bugün 3 günümüz sizce bu acilar ne zaman geçer ve ağrı kesici içtiniz mi?hangilerini verdiler
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Sero12 7-10 güne geçmiş olur. Parol verdiler onu içiyordum. Ayrıca antibiyotik de vardı.
Hll20 Sero12 minoset vermisti doktorum. 1hafta sonra dahada rahat oluyorsun canm. Ama 40n ckana kadar agr kaldrma cok ağr isler yapma. Yoksa iyilesmesi biraz uzayabiliyor. Birde beline korse ve ya carsaf sar daha rahat edersin.
Kybele Bir haftaya bir şeyciğin kalmaz Allah’ın izniyle, çocuğu kaldırırken oturup kalkarken dikkat et aman
busraaa01 Sero12 Bana doktor parol vermişti canim.Herkesin iyileşme süreci farklı oluyor tabi ama zamanla geçer 10 güne falan daha iyi olursun canim yinede 40 çıkana kadar ağır iş yapma dinlenmeye çalış Allah yardımcın olsun sezeryan acısı zor 😒❤
ElifAlmila Sero12 39 günlüğüm ve daha yeni ağrım geçiyor. İlaç içmekten hiç korkma tek içebildiğimiz parol minıset ağrın olunca bebeğine verimli olamazsın oyüzden mutlaka kullan. Bendeki ağrı gecmeye başladı ama bel ağrısı başladı bazen yürümekte cok zorlanıyorum. Sezeryan cok zormuş 😔
Pelo_00 Sero12 10gün falan sürüyor ama her geçen gün hafifliyor. 40nız çıkana kadar kendinizi yoracak işler yapmayın. Bana doktorum minoset vermişti.
Busrammesut 1 hafta 10 gün sonra toparlanirsiniz. Ağrım var diye de yatmayın sürekli evin içinde yürüyün o şekilde daha çabuk toparlarsiniz
MuhammedAmine Sero12 1 hafta antibiyotik ve ağrıkesici kullanmıştım isimlerini hatırlamıyorum 1.5 sene oldu . 10 günde ağrılarım bitmişti 20 günde tamamen eski halime dönmüştüm
Fdsa Sero12 canım bol bol yürü ne kadar çok yürürsen okadar çabuk iyileşir yaran çok geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini sevgiler. 🙏🙋🏻♀️🙋🏻♀️
Amineninannesii Sero12 canım seni çok iyi anliyorumm benim 20 gune biseyimm kalmadii sadece bol bolll yuruyuss yap we bol bol su icc ❤
Amineninannesii Sero12 birde sezeryan yerini temiz tut korkma bol suyla yika havalar sicakladi enfeksiyon kaparsin daha koyu olursun gecmis olsun🙂🙂
Sevgilimmm Sero12 size antibiyotik ve parol vermiş olmaları gerekiyor günde üç kez ağrı kesici içebilirsiniz demişti doktorum