Kelebek88 Deletedmom276 15 aylik oglum aynen bahsettiginiz seyleri bizde yasadk ve yasiyorz..saclarimi kurutamiyorm.deli korkuyor sac k.mak.den..bide yuksek sesle bagrismalardn.
Deletedmom276 Kelebek88 ben de saçlarımı kurutamıyorum, yazın iyi de kışın sabahları burnum tıkalı uyanıyordum ıslak yattığım için. Bakalım ne zaman geçecek saç kurutma makinesinden korkmak. 🙃
Burcubyk55 Benim kızımda 13 aylık ani seslerden çok korkuyor hapşırma,öksürme,kapı zili.aniden sıçrıyor agliyor koşarak yanıma geliyor kendini kaybediyor titriyor korkudan 😞
PoyrazandsMom Burcubyk55 merhaba benim oğlumda şuan 13 aylık ve bu şekilde yaptığınız bi uygulma oldu mu zaman la mı geçti
GGG 7,5 aylık benim kızımda, oyuncak yüzlerden çok korkuyor ( bebekler) oyuncakçıda farkettik. Oyuncak bebeklerin olduğu yerde bağırmaya başlıyor. Nedenini çok merak ediyorum. Epey araştırdım ama bulamadım birşey.
Cnss Cinar_77 tam olarak bende bundan korkuyorum benim eşimde asker izine gelecek temmuzda ve yaklaşık 5 aydır kızını görmedi 7 aylık olduk bizde onu görünce ağlayacak diye çekiniyorum. Çünkü babası onun ağladığını görürse üzülecek 😔
Yusufcuk01 Deletedmom276 kızım da 10 aylık her defasında aynı olayı yaşıyoruz şöyle ki; amcası geliyor arada ilk önce baya oyun oynuyor amcasıyla, eliyle besliyor, konuşuyor kendince sohbet ediyor. Daha sonrasında amcası odadan çıkıp tekrar geldiğinde çığlık çığlığa ağlıyor sesine dahi tahammül edemiyor. Bir türlü anlam veremedim. Yazık amcası kızım uyuyana kadar başka odada oturuyor. Komikte geliyor bize.
ElifEslem HappyKids kızım 2 aylıkken 12 gün hastanede yattı enfeksiyondan sürekli damar yolu açmaktan kan almaktan kuzum herşeye sıçrar olmuştu birden ağlayarak kalkardı dua okuttuk çok şükür geçti çok kötü zamanlar di Allah kimseye yaşatmasın
Tontisimm Minnakkk benim kızımda 19 aylık üzülüyordum böyle korkmalarına aslında demek ki oluyormuş. Balkonda motor sesi duyunca koşarak yanıma geliyor korktum diye😂 çok ürkek böyle korkak oluşu beni üzüyordu ama çok normalmiş doktor kontrolümüz vardı hepsinin olması gerektiği gibi olduğunu söyledi🤷🏼♀️
Minnakkk Tontisimm aynen motor araba sesi duysun korktum korktum çok ta tatlı korkuyorlar ya korkmaları bile tatlı 🥰🥰
Ysmn123 Tontisimm Oğlum da 20 aylık motor sesinden kapı sesinden korkuyor, hatta şu an çocuklardan bile korkup kaçıyor 😕 geçti mi kızınızın korkuları?
missmama HappyKids 11 aylık olacağız, gece uykuda sürekli ağlıyor bu ara. Uyandığında ise uyumuyor 2 saat kadar, ağlıyor. Sabah kucağıma aldığımda gözleri kapalı ağlıyordu. Bir suredir böyle.
Tontisimm Ysmn123 biraz o korkuları kırıldı diyebilirim yani şöyle ki karşımızda inşaat var yani sıfırdan ev yapılıyor ve hiç ses bitmiyor😩 bazen bir gürültü oluyor ve kızım salonda oynuyorken içeri girmeden kapıdan bakıyorum hiç sesini çıkarmıyor oyununa devam ediyor.. zamanla geçicek ve her korktuğunda yanında olun lütfen böylelikle atlatıyorlar korkularını🥰