Adlk Bebeğim 5 ay 16 günlük ve ishal oldu sabah 6 dan bu yana 7 kez kaka yaptı ve mukuslu bu saate kadar 30 cc su içirdim bol bol emziriyorum susuz kalmaması için başka ne yapabilirim
Deletedmom278 Adlk Ek gıda alıyor mu alıyorsa muz ve patates iyi gelecektir. Bir de probiyotik kullanıyor musunuz?
Arasannesi Adlk benım bebegımde mukuslu kakayapıyor ıshalıde vardı.probıyotık(maflor damla) kullanıyoruz duzene gırsın dıye.ıshalı gectı.mukus devam edıyor gercı ama
Dildeniz Adlk hemen eczaneden biogai alın çok etkili hergün 5 damla verin aynı saatte bağırsakları düzenliyor ishalde normal kabızda normal oluyor ama bu ara ateş kusma yoksa tabi varsa bi dr görünmeniz iyi olur
Adlk Deletedmom278 bio gaia kullanıyorum sadece anne sütü ile besleniyor ama bugün patates haşladım sütümle ezdim bir çay kaşığı kadar yedirdim
Neselibebek Benimki sadece sabah sulu dışkı yapıyor ishal gibi ama gün içinde de toplam 2 kez veya 3 kez kakasını yapıyor bu ishal.midir? ishal olsa fazlaca bez kirletmez mi
Adlk 2balbiranne sadece anne sütü alıyor patates haşlayıp bir çay kaşığı kadar verdim 🤷♀️Ama İnşAllah etkili olur
Adlk Dildeniz probiyotik kullanıyoruz canım bugün ishal normalde olan bir durum değil süt ve süt ürünlerine alerjisi var ve ben dün kendimi tutamayıp 4 ay sonra muhallebi yedim ya o dokundu yada üşüttü hafif ateşi oldu banyo yaptırdım düştü
Adlk Misirekmegii hiç ihtimal vermiyorum normalde süt ve süt ürünlerine alerjisi var ve ben kendimi tutamayıp 4 ay sonra ilk defa muhallebi yedim ya o dokundu yada üşüttü
2balbiranne Adlk ek gıda dönemine yakın ya o yüzden bişey olmaz bence tabii siz daha iyi bilirisniz inşallah etkili olur