Esraabrklu Aesmylmz benimki 5 aylık 8 kilo ama zayıf görünüyor.gorunuste 8 kilo gibi durmuyo neden böyle acaba ??
Janss Aesmylmz Bebeklerin aylık min. 750 max. 1000 gr almasını istiyor doktorlar . Gayet normal bence ☺️
nurayycaliss Esraabrklu boyu uzundur bizimkide Esraabrklu boyu uzundur bizimkide 4,5 aylıkken gittiğimizde 7kiloydu ama göstermiyo boyu 66cm uzun oldugu icin belli olmuyor dedi doktor ama gayet iyi gelisimi dedi aman saglıklı olsunlar yeterki canım🙏🏻
Aesmylmz Damladerin evet zamanında doğdu erkek cinsiyeti benim kızım erken doğdu doğacak olduğu zamandan hesaplarsak 2,5 aylık 5 kilo ablamın ki 4 aylık 6200 düşük gibi geldi bana
Damladerin Aesmylmz kız benim kız dusuk kiloda o zaman 7ayinin basında 7900 dü 🤔 3 hafta erken doğdu 2.685dogdu sadece anne sütü veriyorum yeni yeni ek gıdaya başladık her gün olmamakla beraber ara da veriyorum ek
Aesmylmz Damladerin bol bol yoğurt yedir ama yoğurdu sen mayala bi arkadaşım önerdi bana da ek gıdaya geçince bende öyle yapacağım şekerli hiç bişey yedirme şeker ihtiyacını meyveden gider arkadaşımın bebeği 9 ayına yeni girmiş 10 kilo diyordu küsüratı da vardı da hatırlamıyorum ☺️
Aesmylmz Damladerin birde instagramın varsa orda mutfakta bebek var diye bi sayfa var orayı takip et çok güzel bebekler için tarifler var uygulayabilirsiniz ben daha ek gıdaya başlamadan bebeğim için tarif defteri oluşturdum o sayfa çok işime yaradı
Damladerin Aesmylmz o zaman iyi kilosu 8i geçti çünkü 8 küsur olmustur. Evet yoğurt kendim mayalayıp veriyorum haftada bir ıspanak haşlayıp veriyorum pütürlü gıdalara geçtik mercimek verdim
Aesmylmz Damladerin maşallah ek gıdaya geçince mi daha rahat oluyor sadece mama ile beslendiği zaman mı