Hemanjiomluminik Merhaba arkadaşlar 4 ay aşımız geldi. Ateş huzursuzluk gibi bir etkisi oldu mu? Tecrübeli annelerden dinlemek isterim
Deletedmom283 Hemanjiomluminik Salı günü bizim de aşımız var, 2. Ay aşısı ateş yapmamıştı; umuyorum 4. Aşısıda yapmaz 🌛
Gizemabc Hemanjiomluminik Doktora ve ebeye danışarak aşıdan önce bir çk calpol verdim. Ne 2.ayda ne de 4.ay aşısında ateş oldu.
baturalpim Hemanjiomluminik dun yaptirdik ates huysuzluk hicbisey yapmadi ek olarak rotanin 2. Dozunuda yaptirdik biz
baturalpim Gizemabc asidan once calpol verilmez asini etkisini azaltiyosunuz. vucut onunla savasmasa nasil bagisiklik kazanacak. Doktorumuz 38.5 olmadiktan sonra ates dusurucu verme dedi
Gizemabc Hemanjiomluminik Ben doktorumun onayıyla hem 2.ayda hem 4.ayda calpol verdim.çok şükür ateşi çıkmadı.
Htcsnc Hemanjiomluminik mor calpolu bize doktorumuz yazdı iki aydan itibaren verilebiliyor. Hemşireler çok biliyor bazen. Prospektüsünü okuyun ordada yazıyor veya doktorunuza danışın. Çünkü ateş çok tehlikeli çıktığında verilmeli
TalentedMom Hemanjiomluminik hemşireye değil de doktorun sözüne bence daha sadık kalmalıyız onlar daha iyi bilir benim doktorum öyle bir şey demedi verme diye
Gizemabc baturalpim Sizin doktorunuz verme demiş benimki ver dedi. Birinn dediği diğerine uymuyor ne yapalım🤷🏻♀️
tugceyildiz Biz bugün olduk sabahtan beri mahvoldu çocuğum yaaa inşallah sizinki kolay geçer. İkinci ayda böyle olmamıştı
Mlkasl Hemanjiomluminik ben bugün yaptırdım cok şükür bi sıkıntı olmadı ama banyo yaptırılabiliyor mu bu aşıdan sonra?