Ikrabebek Acemi anneyim 21 günlük kızım bugün akşama kadar sancıyla ağladı kaka yapamıyo sancılanıyo. Meme mama gidiyoruz. Aptamil kullanıyorum. Napıcam şimdi ben. Poposuna zeytinyağı sürdüm karnına masaj yaptım yok yapmıyo
Deletedmom359 Ikrabebek dalın bebek yağı ile masaj yapın youtube gaz masajı var kızım yapamayınca bende öyle yapıyorum yarim saat sonra falan yapiyo ya da kulak çubuğu ile masaj zeytinyağına batırıp hafif poposunu içine sokup çıkarın anahtar gibi düşünün öyle yapıyorlar inş yapar çok zor oluyo yapamadıkları zaman kıvrandıkça sen mahvoluyorsun
Ruyamm Ikrabebek biz 3 4 güne bir yapardı kakasını ama aşırı kıvranması vardı arada kulak çubuğuyla zeytinyağı yaptım onda rahatlıyodu doktor şurup fitil verdi sonra ona rağmen yine 3 4 güne bir olurdu 2 gündür Allaha şükür kendiliğinden yapıyo
Seymen1905 Deletedmom359 benimde oğlum 2 gün olacak yapamıyo yani ne yapcağımı şaşırdım zeytinyağı sürdüm masaj yaptım yok hala yapamıyo doktor fitil verdi bakalım yarın da yapmazsa kullancam
Nurlinam Ikrabebek kulak çöpü ile ypinca acımıyor yağı dmlatinca rahatlıkla giriyor uyarıyorsun ama ben bı kere yaptım iyi değil iyi olmaz demişlerdi burda
Ikrabebek ElifEslem sadece bugün yapmadı ama sancısı çok fazla. Uyuyo uyanıyo sancıdan ağlıyo bacaklarını topluyo
Arastirananne44 Ikrabebek benim de bebeğim ayni o haftalarda iki gün yapmamıştı kivraniyodu sürekli masaj yaptım vs hiç etki etmedi banyoya soktum karnını iyiye ovaladik minnacık yaptı uyudu sonra ama sanciyla. Sabah yapmıştı. Bildiğim kadarıyla normal yani bazı bebeklerde bazen olabiliyor. Sürekli ovalayin bence mama vermeyin yapana kadar Allah rahatlık versin bebişinize
Ruyamm Ikrabebek ıkınırken canı dahada acıyor direk yapmıyacaksın tabikide yavaş yap ve hepsi değil sen bilirsin yinede
MustafaKemal19 Ikrabebek kimyon yutun sütünüzden bebeğe geçer en azından gazını atmasına yardımcı olursunuz.. yüz üstü yatırın bacaklarını bisiklet sürer gibi hareket ettirin emdikten ya da mama yedirdikten sonra mutlaka gazını alın ve damla kullanın ben nurse harvey’s kullanmıştım gazlı yiyeceklerden de uzak durun 🌸
Esrayy Ben denemedim ama ablam yaptı anında işe yaradı linç yemeyecrksem yazayım 😂🙈 sabunu fitil şeklinde kesip poposundan içeri itiyosun anında cıkarıyo hiç kalmıyo içinde