Deletedmom297 Yasemin000 Ne diyor bee bu. Sacma sapan bir sayfaymiş. Kapatilmali bu sayfayi dikkste alan insanlar vardir. Iyyy hatta aklima geldi daha lisedeyken birinin evine girmistik annemle orda tanimadigimiz bi kadin onumuzde ne olsa once kendi cigneyip sonra cocuga veriyordu. Igrenccc midem kalkmisti. Asla yapmam o ne oyle ya.
Deletedmom253 Rzgr gülüp geçilecek bişey değil bu, yarın öbür gün bu kafaların çocukları bizim çocukların okul arkadaşı olacak
morsevenfilolog Rzgr Asıl bunların yetiştirdikleri çocuklar tecavüzcü, tacizci ve sapık oluyorlar. Önünün alınması şart.
Rzgr Deletedmom253 evet malesef olacaklar. Ama ne yaparsak ne kadar sikayet edersek edelim bitmeyecekler. Yillardir süregelen bir cahiliyet malesef. Bizim tek yapmamiz gerek okuyan ilimi ve bilimi gercek anlamiyla ogrenen bireyler yetistirmek. Cocuklarimizi bu örümcek beyinlilerden ancak bu sekilde koruyabiliriz.
morsevenfilolog Allah’ım sana geliyorum! Bu nasıl bi cahillik, bu nasıl bir zihniyet! Nasıl bir bağnazlık! 🤬 Bir de beğenen, takip edenler ve soru soranlar var ciddi ciddi. Kafayı yiyeceğim.
Yasemin000 morsevenfilolog kesinlikle öyle ve bu sayfaya bir tıkla ulaşabiliyoruz. Düşünsenize çocuklarımızın büyüyüp böyle sayfalarda beyninin yıkandığını
morsevenfilolog Deletedmom55 Gerçekten keşke ben de görmeseydim! Midem bulanıyor. Allah evlatlarımızı bu tiplerden korusun!
Mucizeem Yasemin000 anlayabilmek için defalarca okudum . Isın en kötü tarafı inanan insanlar olması. Allah akıl fikir versin
Yasemin000 Mucizeem kesinlikle tek bir yorum aradım. sen ne diyorsun ne saçmalıyorsun vs yazan yok mu diye ama millet at gözlüğü takıp bu adama inanmayı seçmiş
morsevenfilolog Mom987 Allah affetsin tam sapık tipi var. Tövbe yarabbim beni de günaha sokuyorlar ya. 😑
Elvin08 Yasemin000 okurken gerildim.Bu nedir ya çalışmak harammış yok ağzında çiğnede ver.Eskiler bile böyle cahil değil kimsenin çiğneyipte çocuğuna yedirdiğini görmedim.İnsanlar çiğnediği sakızı vermiyo ki varsa bişi bulaşmasın diye .
Elvin08 Yasemin000 sayfaya girip inceledim onaylayablara ne demeli cinnet sebebi.Sezeyanı küçül görme her hastalığın sebebini kişiye bağlama.İnsan kafayı yer