AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Yasemin000 Buram buram cahillik kokuyor buralar, Allah akıl ve düşünebilme yeteneği vermis insana diğer canlılardan farkı olsun diye.. Herkes kullanamıyor gördüğünüz gibi.. Ne diyeyim? Cahillik en büyük sorunumuz, bir adım ileri gidemiyoruz.
Yasemin000 Gerçekten öyle görünce gözlerime inanamadım yorumları bir kaç kez okudum bunları yazan kişi hoca. Hocanın yazdıkları mı daha cahil yorumlarda ki aşı yaptırmadım şükürcüler mi inananlar mı daha cahil karar veremedim.
AreninAnnesi7301 Yasemin000 Kadınlar okumasin ama doktora giderken kadın doktor istemek gibi olmuş bu mama meselesine gelince cahillik buram buram nerde bilimsellik
Kayracim Annesi onu bırakıp işe gitmiş galiba 🙄 net bir şekilde onları ifade edenler kelimeler var ama kullanmak doğru olmaz şimdi… Hesabı hep birlikte şikayet edelim sayfa kapansın gitsin
Arasannesi Yasemin000 geleceğin köleleri şizofren bipolarları falan demiş ya bunlar hani.tam olarak kendılerını anlatmışlar.asıl şizofren kendılerı bu zıhnıyet baska bir şey olamaz çünkü tam bir ruh hastası gibi konuşmuş
Mom0363 Üzerinde konuşmaya bile değmeyecek şeyler bunlar. Bunların eline düşen yavrulara üzülürüm sadece..
Deletedmom253 Bu sözde hoca müsveddelerine inanıp soru soran yorum yapan kadınlar hocaların kendisinden daha vahim. Bizim ülkedeki cehalet bitmez arkadaşlar
Yasemin000 Arkadaşlar bir girin sayfaya bakın nasıl bir sapkınlıktır bu evinize yeşil yılan girerse taciz veya tecavüze uğrayacaksınız diye bir yazı paylaşmış ve bu kişiyi takip eden 11 bin kişi var sinirlerim hopladı
morsevenfilolog Yasemin000 Havada cehalet kokusu var. Allah akıl dağıtır iken bunlar neredelerdi acaba? Akıl sağlığı önemli arkadaşlar.