ozgurkusss Herkese merhaba, 2 ay önce epidural sezeryan doğum yaptım. Ve yaklaşık 10 gündür sürekli başım ağrıyor böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Gzd_ ozgurkusss doğum yapalı olmuş baya ben ilk zamanlar çektim baş ağrısını çok ağladım dayanılmıycak gibiydi sade nescafe gold alın ve için benim ki öyle geçti hastane de hemşirem söylemişti çok dua etmiştim deneyin mutlaka
Thesra ozgurkusss Kahve için ağrıyı azaltıcaktır ya da parol minoset gibi ağrı kesicileri doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz
Ata0905 ozgurkusss geçmiş olsun öncelikle. Bir buçuk ay agrimayan baş bir buçuk ay sonra anestezi ile ilgili ağrımaz diye düşünüyorum . İlk doğumda bir hafta şiddetli baş ağrısı yasadim. Sürekli serum aldım . İkinci de öyle bir durum olmadı. Kan değerlerine baktırın. Multi vitamin takviyesi yapın ve 3 lt su için . Tekrar geçmiş olsun 🌼
mervecrbg ozgurkusss epidural baş ağrısına neden oluyor evet bol bol nescafe için tek ilacı diyebilirim
ozgurkusss Gzd_ kendim aşırı kahveyi seven biriyim ne hamilelikte ne de doğum sonrası hiç kısmadım kahveyi. Gerçekten aşırı rahatsız edici bir ağrı
Gzd_ ozgurkusss sade kahve için sütsüz hatta şekersiz bir hafta içinde geçti zaten içtiğim anda şak diye kesiyordu ağrıyı
e_ckucukunal Bende 13 gün önce oldumçok şükür baş ağrım olmadı kan değeriniz nasıl ? Kanın düşükse ondanda olabilir
ozgurkusss Ata0905 doğumdan 6 hafta sonra kontrole gittiğimde herhangi bir sıkıntım yoktu baş ağrısı dışında kan değerlerime baktirmadim. Pazartesi baktirayim hemen. Teşekür ederim.🙏😊
ozgurkusss e_ckucukunal amin inşallah bu şekilde bebegimle ilgilenirken de güçlük çekiyorum teşekkür ederim 😍🌸