Zeynepmusab Uyku düzeniniz nasıl, gece uykusunu kaç saat uyurlar veya kaç saatte bir uyanıyorlar . Gündüz kaç uyku yapıyorlar :))
Gizemlina3410 Zeynepmusab 2.5 aylığız gündüz uykumuz en fazla toplam 2 saat 🙄 ama gece maşallah 10 gibi uyuturum meme emmeye kalkar geceleri sadece 11 gibi sabah yataktan anca kalkıyoruz o yuzden varsin gündüz uyumasın😂
Sisli Zeynepmusab gündüz 3 4 kere uykusu oluyor 1 saat uyuyor bazen 2 -3 saatlik uykusu oluyor akşam 10-11 arası uyuyor gece 4 de uyanıyoruz sabah 8 de gece uyandırmasam 6 ya kadar uyuyor ben aç kalmasın diye uyandırıyorum 😊bu arada oğlum 3 aylık
Cinarrr Zeynepmusab gündüz uykusu mu hiç yok o bizde gece de eh işte sağ olsun iki saat bazen üç saat kesintisiz uyur sabah ezaniyla gün başlar 😣
Princesmom Zeynepmusab 3 ayımıza 6gün var. Gece 8-9gibi uyuyor daha sonra 3-4 saatte bir emmek için uyanıyor. Sabah yataktan çıkışımız 10 oldu bu aralar gün içinde 2 defa uyur 1saat 2 saatlik
Zeynepmusab Gizemlina3410 benimkide 2 bucuk aylik, gece uykusuna 8-9 gibi geçiyor ve emmek icin uyaniyor sadece ama değismeyen bir rutinimiz oldu hep 7:30 da yada 6:30 da kalkiyor asla şaşmıyor 😑 Gün içide uykusu geldiyse gozlerini kasiyor hafif kizariyor zaten hemen uytuyorum bi yarim saat felan süruyor o uyumasida . Acaba diyorum benimkimi cok uyuyor ama ayniymis😁. Birde yüzüstü yatirip egzersizler yaptiriyomsunz veya hangi oyuncaklari kullaniyor suan cingirak vs .
Gizemlina3410 3 yada 4 saatte bir kalkıyor kızım emmek için geceleri gündüzleri sınırlama yok ne zaman emmek isterse veriyorum
Zeynepmusab Sisli maşallh çok güzel düzeni var 🧡 Bizimki 2 bucuk aylik şuan , 89 gibi gece uykusuna geciyor 💃🏻 ama sabah 6:30 yada 7:30 da hep kalkiyor ve gün başlıyor bizim için😑🙈
Gizemlina3410 Zeynepmusab şuan oyuncaklara başlamadık tam elleriyle oynuyor genelde😀 birde momsa koyup tv açıyorum sesiyle eğleniyor gülüyor gündüz uykularmız kısa geceleri uzun böyle olmasi daha iyi sanırım
Gamzesylu-06 3.5 aylığız 10 11 gibi uyuyoruz sabah 6 da emmeye uyanıyoruz 8 9 da tamamen uyanıyoruz gündüzde 2 3 saat uyursa uyuyor ☺️
Zeynepmusab Gamzesylu-06 ins o sürelerde bizimde öyle olur sabah cok erken kalkiyor bizimki😁🙈 6:30 yada 7:30
Sisli Zeynepmusab maşallah canım sizinkide gece uyuyor 😊 benimkini ben uyandırmasam 6 7 kadar uyuyor ama kıyamıyorum anne yüreği 😍
Gamzesylu-06 Zeynepmusab bizimkide öyleydi sonra yavaş yavaş oturdu düzeni aralarda bi gece uyanmaları oluyor bu atak haftaları beni bitirdi zaten şuna Allah’a şükür iyiyiz sizinkide uyur biraz daha sonra ☺️
Zeynepmusab Gizemlina3410 tabiki gece uyumasa ayrı dert 😱 allah nazardan sakınsın her birimizinkini 🙏🏼🌸
Ummhnsmt Zeynepmusab 2.5 aylığız 8-9 gibi uyuyoruz yataktan sabah 9 gibi kalkıyoruz bu arada 2-3 kere uyanıyor gece. Gündüz uykusu yok diyebilirim yarım saati geçmeyen bi kaç uyku :(
Zeynepmusab Ummhnsmt gündüz uyumadigindan sabahta 9 buluyor güne başlaması ahh ah bizimde öyle olsa sabah erken kalkmak zor geliyor biraz 🤦🏻♀️🙈 gün içi öğle uykusuna yatmasinicok seviyorum sadece 😁
Zeynepmusab Ygmmr cam kelebek oluyor bulundugumuz odada , gün içi kısa kollu body ve şort ayaginda çorap , havaya göre esiyorsa biraz uzun kollu body giydiriyorum. Evimiz çok günes aldigi genelde sıcak o yzden cok nadir uzun giydiriyorum
Ummhnsmt Ygmmr gün içinde kısakolllu body ve çorap hafif eserse altına uzun pijama gece de uzun kollu zıbın altına pijama çorap üstüne de müslinbez örtüyorum