Meryemtsc Kızlar aranızda bu kremi kullanan var mı epilasyon öncesi kullanacaktım uyusturmasi için ama süte geçtiği yazıyor emziren anneler kullanıyor musunuz
pilavustutavuk Meryemtsc ben de oğlumun makat çatlağı için kullanıyorum. Uyustursun ağrısını hissetmesin diye verdi doktor.. Bende ilk defa sizden duydum epilasyon öncesi kullanımını.
Rzgr Meryemtsc yok hemoroid icin kullandim. Doktor vermisti. Ilk dogum yaptigimdada birkac defa kullandim. Emziriyorum bi sorun olmadi. Ne kadar surede etki eder bilemiyorum. Epilasyondan önce kullanildigini ilk defa duyuyorum.
Deletedmom387 Meryemtsc ben ağda öncesi denedim hiçbir uyuşturma sağlamadı makat çatlağı için iyi geldi bide yanıklarda iyi oluyo ha bide dudağımı delerken kullanmıştım ama bikini bölgesinde işe yaramadı bende nedense
Melikee001 Bende doğumdan sonra kullandım.Dikişlerime sürmemi söylediler.Emziriyordum bi sıkıntı olmadı
190606 Meryemtsc epilasyon ve ağda öncesi kullanınca daha az acılı ağda yapılabiliyor emzirme döneminde kullanılmasında bi sakınca olmadığını söyledi doktorum bende ağda öncesi yarım saat önce sürüyorum