Hangi pikiyatriye gitsem selectra 50mg ile baslatıypr inanonki çok faydası var, ve bu sorun eşiniz ileyse ve ondan ayrışamıyacagınız için ya işe girip kendinizi dışarı atacaksınız yada sosyalleşip birşeyler yapıcaksınız, onun dışında evse durup kurmaltan başka birley yapıcaksınız bu şartlarda tek çare ilac ve inanın o ilacın cok faydaaı var ama baslayomca en az 6 ay kullanmanız lazım bunuda göz ardı edin. Bende öyleydim sabah kalk cocugu yedir evi topla yemek yap eşini bekle ki can sıkıntını aşsın. Ee oda yorularak gelıyor ve benım can sıkıntımı alcak kımse yok aksam oluyor yemek v.s yataga yat uyku saati geldi derken düşündüpüm tek şey yarın aynı şeyleri yapıcam değişen hıcbırsey yok. Sonra ben bu hayata bu monotonluğu yasamayamı geldim diyordum. Hıcbırseyden zevk almaz oldum, kendime bakım yapmayı bıraktım pasaklaştım cnku mutlu değildim malesef eşim yeterince tatmin edemiyor benı ama yapacak bırsey yok cunku onu sevıyorum onedenle bazı şeyler değişmiyeceği içşn ilaç tek çaremdi ve suan daha iyiyim, arkadaslarımla toplanınca cok mutlu oluyordum ama eve gelınce yıne aynı şeyler olduğunu bılınce modum yıne dusuyordu