Hbbsnnplt jolene merhaba benim bebgimde 2 aylık ateşimiz yok ama cep 21 çıktı yarış flan olmadi sıkınti ölümü acaba
jolene Merve20 biz gece 1 de gittik acile, belkide su çiçeği geçiriyodur deyip geri yolladı😑 sabah tekrar gidince tahlil yaptılar enfeksiyon çıktı. Şuan pandemi bölümündeyiz, ateş 39 larda. Yarın çıkacak sonuç
Prensinannesii06 jolene kaç aylık bebeğiniz ve ateş dışında başka bulgular var mı uyku hali kusma vücutta kırmızı damar damar döküntüler ? Benim oğlum 40 günlükken ateşten hastaneye gittik kanda enfeksiyon çıktı vücutta damar damar kırmızı döküntüler oldu uyku hali vardı doktor menenjit olabilir dedi belden sıvı alındı yatış verdiler 3 gün sonra belden alınan sığının sonucu çıkçaktı o yüzden 3 gün kanda ki enfeksiyon için antibiyotik tedavisi uygulandı enfeksiyon geçti beldeki sıvı pozitif çıtı menenjit teşhisi kondu 1 hafta da onun için yattık şuan 1 yaşında şükür atlattık ama 6 ay hiç kimseyle temasta bulunmadık eve kimseyi kabul etmedik kimseye de gitmedik
jolene Prensinannesii06 biz 2 aylığız belden sıvı alındı, hastanenin pandemi bölümüne yatırdılar corona şüphesiyle, yarın belli olacak. Menenjit oldugunu sanmıyorum dedi gören 2-3 doktor. Ama inanılmaz gerginim
jolene Prensinannesii06 ateşi kaç gün sürdü? 27 saat oldu bizim. Dün akşam antibiyotiğe başlandı. Anlık olarak düşüyor ama ağrı kesici etki gidince yine 39
Prensinannesii06 jolene ben ateşi çıktığı gibi beklemeden acile gittim zaten yatış verip antibiyotik tedavisine başlandı 2 günde ateş düştü 3. Günde enfeksiyonda düşmüştü
Elakuzusu jolene çok geçmiş olsun olsun bizde geçen yaşamıştık yüksek ateş şikayeti ile aynı menenjittn şüphelendiler çok şükür değilmiş 3 gün yattık sonra çıkmıştık dilerim sizin de hiç birşeyiniz yoktur 🤲🏻🌸
jolene Elakuzusu sizin de ateş düşmedi mi? Enfeksiyon var mıydı? 28 saattir düşmüyor şuan. Çocugun her yeri delik deşik belinden sıvı aldılar. Kanda enfeksiyon var ama neden belli değil
Elakuzusu jolene evet canım biz önce orta kulak iltihabı dendi antibiyotik kullandık geçmedi ateşimiz hiç düşmedi hep 38 39 hatta 40 oldu tekrar gitti kanda enfeksiyon çıktı aynı şekilde hep delik deşik olduk 😞 damardan antibiyotik verdiler 3 gün sonra çıktık bize de menenjit dediler ama belden sıvı almadan önce kulaklarını gösterdik tekrar öyle anladılar olmadığı vermedik bizde sıvı çok geçmiş olsun inşallah hemencecik toparlar damardan verince daha çok iyileşiyorlar 🌸
Elakuzusu jolene bir de bizim ateş 4 gün falan sürdü birde bayramdı sadce asistanlar vardı ilgilenmediler şikayet ettim ilk gittiğim hastaneyi
jolene Elakuzusu teşekkürler biz de belden verdirmicektik sıvı ama aklımızda kalmasın diye. Antibiyotiğe dün aksam baslandı daha etkisini göstermedi. 3. Gün mü gösteriyor? insallah bi an önce iyileşir ve evimize gideriz😥
jolene Elakuzusu bir de şimdi araştırma hastanesindeyiz biz, kandaki enfeksiyonun nedenini bulmaya çalısıyorlar. Hani, idrar yolu mu, covid mi kaynaklı diye. Sizin ki belli miydi?
Elakuzusu jolene ikinci yada üçünde kez verdiklerinde toparlıyor canım bizim öyleydi çok iyi anlıyorum seni öyle yattıkça içim gidiyordu ama sonra düzeldi sizin de öyle olur inşallah
Elakuzusu jolene Şöyle ki bizim ilk olarak orta kulak iltihabı olduğu içim ona göre baktılar ama ilk anlamadılar sürekli kan verdik
jolene Elakuzusu insallah ya. Menenjit çıkmadı bizim de. Sebebi belli olmayan enfeksiyon diyorlar şuan.
ygtipk Elakuzusu orta kulak iltihabı kanda enfeksıyon yaparmıymıs acaba orta kulak yüksek ates kanda enfeksıyondan yatıyoruz şuan belden hic sıvı almadılar
jolene Prensinannesii06 biz de öyle hemen gittik. Yatış verdiler dün gece. Antibiyotik bir kere verildi ikincisi akşama. Ama çok zormus gerçekten
Prensinannesii06 jolene evet rabbim şifa versin o günler aklıma geldikçe oturup ağlarım 1 yaşında ama hala ateşi biraz çıksın aklım gidiyor ağlamaya başlıyorum hemen acilde alıyorum soluğu