Aysemela Kızlar bebeğim 13 günlk bugun düştü göbeği ilk bebeğim göbegi kabuk suan banyosunu nezaman yaptırabılırız o kabuklar temızlenmesımı gerek
Kbrbydk Aysemela yikadiktan sonra hafif pamuklu bir bezle filan hafiften kurulayın inşallah birsey olmaz merak etmeyin
GkhanKbr Aysemela Yıkayabilirsin canım ama kabukları kendi düşer siz ellemeyin. Banyo sonrası mutlaka kurula hatta emin olmak adına kurutma makinası kullanabilirsin bana doktor öyle demişti uzaktan az ısı gelecek şekilde.
Tatliskooo Aysemela çok fazla beklemişsiniz yaZık bebeğe hastaneden gelince yıkadık biz doktor sorun değil yakayın rahatlasın dedi 8. Gün de düşmüştü göbeği
Pollyn- Aysemela normalde göbek bağı varkende yıkanıyormuş ama ben korkup yıkattırmadım , yıkamadımda . Gobek bağının düştüğü gün yıkadım yıkadıktan sonra havlusu ile tampon hareketi ile kuruttum hafif bir sekilde . Sorun olmadi cok şükür ki
Zeynooo123 Tek başınıza yikayablyomsnz. Bebislerinizi. Benim ilk bebeğim annem.uzakta kaynanam yakın ama sürekli onu cagrmak istemyrm .vücudunu yikayblrm ama başını cesaret edemyrm yıkamaya
defnesmomm Zeynooo123 fileli banyo küveti kullanabilirsin canım, ilk birkaç banyo acemilik oluyor ama sonra ustalaşıyor anneler 🌼
Dorukmelike Bizim göbeğimiz 7 günlükken düştü yeni doğan kontrolüne gittiğimiz de dr annesi 7 gün yıkamadın mı sen 7 gün yıkanmasan ne olur 2-3 günde bir yıka dedi
Aysemela Dorukmelike benım dr da yıka dedı bende basını poposunu fılan yıkadım sora 11 gunlukken kntrole gıttık nıye duşmemiş hala su mu değdirdiniz dedı bende yıkamadım bıdaha bugun düştü göbegı yarın yıkıcaz insallah
Aysemela Pollyn- bizde bugun yıkıycaz allahın izniyle hafıf kan vardı düştüğünde hemsire onuntakıp et dedı bugune bıraktım
defnesmomm Aysemela göbek bölgesine dokunmayın, herhangi bir temizlik vs yapmayın. Banyo yaptırdıktan sonra iyice kurulayın, nemli kalmasın 🌼
Aysemela Pollyn- dun kucama alınca hafıf bişi bulasmış belli belirsiz altına bakacam canım bırazdan bulsstıysa camasıra dr gıdılık damarın yakılması lazımmış
defnesmomm Aysemela her zaman yanında olmayacak, diğer banyolar için kolaylık oluyor canım. Benim de ilk bebeğim, korkuyordum yıkamaya ama elim alıştı artık 🌼
metehnn Aysemela ben salı dogum yaptım çarşamba annem yıkadı hemen bebişi önceden göbegi düşene kadar yıkardık hep diyip bende korktum ama yıkanınca baya rahatladı sanki tabi göbeğini baya kuru tutmak lazım annem baya güzel kuruladı biz hastanede sorduk çünkü size kalmış dediler yıkayan var yıkamayan var die 😊