shdemir 2707 Hipp kullanıyorum canım ben genelde marketlerde olmuyor. E bebekten toplu alıyorum gidince veya eczanelerde de oluyor oglum severek yiyor. Sende dene istersen😊
ikos58 2707 kavanoz mamalarda ıllakı koruyucu var ama kasık mamalardan alabılırsınız hıpp katkısız. Muhendısınoglu kavanoz mamaları ıncelemıstı oradan bakın ıstersenız
2707 Premses baktım ondan yoktu hero baby vardı cam kavanoz ondan aldım. Toz olanla ayni ama değil mi
MilaMerve 2707 dogru yazmis hazir kavonoz mama almiyor evde yapiyormus..bende evde yapiyorum niye hazir meyve purelerinden yediriyimki bebegime evde mevsim meyverinden yapabiliyorken😉
Zhdsngz MilaMerve evde yapayım mi dememiş kavonoz mama sormuş insan bazen mecbur kalabilir bez de almayın oda hazır gidin patiska bez alın marifetse marifet
2707 MilaMerve telefonu Türkçe bilen birine versenize. Hazır mı alayım evde mi yapayım demiyorum okuması anlaması kıtlar. Hangisi iyi diyorum kafanız ne zor basıyor
Gecesmom Hipp. Doktorumuzda hipp önerdi zaten diğerlerinde nişasta falan var sakın kullanma içeriklerine bakabilirsin diğer markaların ben hipp kullanıyorum
MilaMerve Zhdsngz kadini tersledigi icin yazdim turkce yaziyo....fln demesi sadece yazmis kendim yepiyorum diye oneri vermis ne var bunda sen bebegine katki maddesi yediriyosan ondan banane😉
EceSultan Ya arkadaş insanlar ne kadar meraklı ben daha iyi anneyim demeye ya. Kavanoz mama almak istemiş sormuş kullanmıyosan cevap yazmazsın olur biter🤷🏻♀️ Artık böyle şeyler üzerinden anneliğinizi yarıştırmayın isteyen evde yapar isteyen kavanoz mama verir isteyen formül mama verir isteyen emzirir isteyen de sofraya oturtup yaptığı yemeği yedirir😄 takılmayın böyle şeylere. Kavanoz mama kullanmıyorum henüz ama Hipp in iyi olduğunu duymuştum canım sağlıkla büyüt bebeğini
MilaMerve eliffozpogda bende calisan bi anneyim hemde 12 saat calisiyorum hazirliyorum kavonozlara koyup buzlufa atiyorum herseyin bi caresi vardir😉