Sumeyye-buglem Kızım 4 ay 8 günlük ben ataktan dolayı meme reddi yaşıyor sanmıştım taki idrarını sarı görene kadar ateside sürekli çıkıyordu bugün goturdum doktor idrar enfeksiyonu dedi varmı başına gelen 😔🙁
Esilamm1 Sumeyye-buglem canım benim şuan kızım tam 2 aylık bizde yaşadık idrar enfeksiyonu hemde 2 defa antibiyotik veriyor geciyor sorun etme cnm
Muhammedtrn Sumeyye-buglem kaynamış soğumuş su verseniz çabuk atlatır inşallah geçmiş olsun. Bizde de enfeksiyon olduğunda antibiyotik yazmak yerine önce bol su içiyormusun diye soruyor doktorlar bile.. Su önemli. 🤗
Esilaaykut Sumeyye-buglem ben yaşadım 1hafta hastanede kaldık antibiyotik tedavisi yapıldı serum iğne
Boncugumm Sumeyye-buglem benim de bebeğim 3 aylık asla uyumuyor emmek de istemiyor ayrıca gece 12 de takıyorum bezini gece ara ara bakıyorum hep kuru sabah 7 de artık değiştiriyorum hiç ıslanmamış olarak doktora yazdım bunları kiloya bakalım duruma göre idrar isteriz dedi yarın gidicez bakalım ama benim idrarın rengine bakmak hiç aklıma gelmedi biz de de olabilir mi acaba enfeksiyon
Sumeyye-buglem Boncugumm gece bizimkde çiş yapmiyor olablr cnm idrar ver bakalm inşallah bisey yoktur
Brcsnn Sumeyye-buglem benim bebegimde enfeksiyon gecirdi fakat simdi gece cis yapmiyo tekrarladi diye korkuyorum uyurken cisini yapmiyo 3 aylik
Sumeyye-buglem Brcsnn bnm bebegm de yapmiyor dogdugundn beri bugün doktora gidicem soruyum size yazym olurmu