Deletedmom318 Rmysamiranakyuz My mini baby kolluk kullanacağım bu sene 19 aylık Geçen sene 7-8 aylıkken güneslikli bir yüzme simidi almıştım
Gzd Rmysamiranakyuz geçen sene oğlum 14 aylıkken my minibaby kolluk kullanmıştık ondan çok memnun kaldım☺️, gölgelikli baby floatta vardı ama onda dengesi bozuluyodu öne doğru eğilince düşcek gibi oluyodu
Annesirintugceuzun Rmysamiranakyuz Ben boyuna takılan simit kullanmıştım. 8 aylıktı o zaman. Bak bu 👌
Rmysamiranakyuz Deletedmom318 bende onu düşündüm evet :) buraya post açtım ama 2 kişi gereksiz dedi sadece başka kimse yorum yapmadı kullanmadınız dimi daha
Deletedmom318 Rmysamiranakyuz Maalesef aldım öylece şuan kenarda duruyor. Ülkenin gidişatına göre bir kaç gün tatil kaçamağı yaparsam deneyeceğim inşallah
Rmysamiranakyuz Deletedmom318 Antalya’ya gitmeyi düşünüyoruz da özel havuzlu villaya orda kolluk kullanabilirim . Simitler bana güvenilir gelmiyor tutmak gerekiyor çocuğu hareketliler çünkü
Deletedmom318 Rmysamiranakyuz Ben bebeği simitte hiç tutmadım sadece simidi önden ve arkadan ittirdim. Düşme tehlikesi vs yaşamadık bence ikiside kullanışlı
Deletedmom318 Rmysamiranakyuz Dediğim gibi ikiside elverisli ama en özgür hareket edip Kendi yüzmeye çalışmasını destekleyen bence myminibaby
Rmysamiranakyuz Gzd en iyisi kolluk almak heralde parasına değer diye düşünüyorum 8 yaşa kadar kullanılır yazıyor
Rmysamiranakyuz Annesirintugceuzun ben bebek havuzuna götürdüğümde bunu kullanmıştık o zaman 5 aylıktı ama şu an 1 yaşına girecek bunu taktırmaz büyük ihtimalle artık 😃
Annesirintugceuzun Rmysamiranakyuz Valla bilemiyorum. Geçen seneden bu fotoğraf 🤷🏻♀️ Bu sene daha gitmedik tatile gideceğimiz de kesin değil malum durumlardan. Taktırmama ihtimali yüksek tabii 😅