Bora_Mom Kızlar çok endişeleniyorum artık 14 aylık olduk hep kucak istiyor ayakta durması için bıraktığımda çok korkuyor bacaklarıma sarılıyor koltukta vb şeylerde sıralıyor ama hep emekleme ve kucak ne yapmalıyım çok üzülüyorum rüyalarıma giriyor 😔
Sugul Bora_Mom benim oğlumda yeni 15 aylık 2 3 haftadır biz etrafındayken yürüyor babasıyla benim aramda gidip geliyor tek basına cesareti yok daha biz karsılıklı oturup tutarak aramızda yürüttük öyle öyle derken bizden destek almadan aramızda gitmeye basladı sonra mesafeyi arttırdık baya yürüyor şuan
Basakaydn1 Bora_Mom canim benimde 15 aya grecez 20snde. Çok güzel sıralıyor vs ama yürümüyor her gece rüyamda onu yururken goruyorum oyle uyaniyrm çok tedrginim
Afra11 Bora_Mom bizde 15. Aya girmemizle yürümeye başladık.Bende 1 yaş sonrasında hep endişeliydim emekleme falan yoktu.Yani 18 aya kadar vakti var doktorlar böyle söylüyor.Şahsi fikrim yürüme adına sıralama vs varsa yürüme yakındır tecrübe ile sabit 😉
Kybele 12 aylık kızım, henüz sıralamıyor bile ve doktoru her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Doktorunuzu dinleyin ☺️
Bora_Mom Kybele kendi doktorumuzda ayrıldı buradan başka bir doktora goturemedim henüz virüs muhabbetinden o yüzden çok endiseleniyorum
Bora_Mom Yasemin000 evet haklısınız bende öyle okudum aslında ama etrafım da aynı denkler çoktan yürüdü falan biz böyle olunca çok üzülüyorum birseyleri yanlış mı yaptım acaba hep kucak istiyor
Bora_Mom Basakaydn1 eveet bende sizin gibi çok sık rüyamda yürüdüğünü görüyorum çok etkileniyoruz bu durumdan sanırım canım
Bora_Mom Afra11 sıralama var canım her yere tutunup kalikp gidiyor ama kendi kendine hiç cesaret yok bıraktığım gibi oturuyor yada bacaklarıma sarılıyor
Yasemin000 Supermother bilemedim canım yanlış yönlendirmek istemem. Emekleme sıralama vs bir gelişim belirtisi değil bunları yapmadan da yürüyebilir ama dönme konusunu doktoruna sorsun
Gulgugul Supermother kızım 7 bucuk aylıkken döndü pediatrik fizyoterapiste gittik 1 kaç hafta içinde dönmezse egzersiz ve fizik tedaviye baslayacaktik 2 hasta sonra döndü gerek kalmadı. Instagram da aymen balıkci pediatrik fizyoterapist ona.sorun mutlaka yardımcı olur sık sık soru cevap yapiyo zaten
Tugba42 Bizde 12 aylık ama yürümüyor iri bir bebek ondan sizinkide öylese ondan kaynaklanıyor olabilir
Supermother Kybele bayadir doktora gitmediler en son sekiz aylıkken girmişlerdi birsey yok dedi demişti ama benim aklıma takılıyor
Gulgugul Supermother yani 1 yaş geç gibi geldi sanki bana bize en fazla 8 aya kadar beklenecegini söylemişti ama her çocuk farklıdır bı göstermekten zarar gelmez