Esmataha Deletedmom280 Bi çok kelimeyi söyleyebiliyor, cümle de kurabiliyor. Ama yuvarlıyor çoğu zaman kelimeleri bazılarını sadece ben anlıyorum 🤷🏼♀️
Ebbrru Ademinee Bende cok üzülüyorum bende zayifim sağlık ocağındaki hemşire genetik büyük ihtimalle dedi henuz dra goturmedim malum kac aydir virüs filan siz danistiniz mi peki
Ademinee Ebbrru aynı meseleden dolayı bende goturmedim inşallah pazartesi goturecem kan değerlerinde bir problem çıkmasın zayıf olması sorun değil
Ebbrru Ademinee 1 yaşında kana baktirdik şükür sıkıntı yoktu bebeklikten istahsiz benimki hep az emiyodu ek gidada düzelir dedim ama malesef sağlıklı olsunlar yeter napalm fazla takmamaya çalışıyorum artık
Mirac_ozge Ademinee merhaba benim oğlum 21 aylık 10 kilo kaç aydır kilo almadı hiç siz doktora götürdünüz mü
Mirac_ozge Deletedmom280 bende zinco falan kullandım probiyotik vardı onu kullandım ama hiç işe yaramadı cnm yarın götürmeyi düşünüyorum
Mirac_ozge Deletedmom280 cnm gittim ama tahlil istemedi yeniden zinco verdi diş cıkartıyo dedi damakları kızarmıs