Reyyan34 Kızlr lütfen peynir yumurta yoğurt flan yiyen anneler benm bebeğimde yemiyor demesin🙄oğlum kahvaltı adına hiç bişey yemiyor meyve adına da öyle ama inanın hiç bişey muz dahil.. yerse sevdiği çorba yada makrna köfte ama köftede küçük bi tane fln ağlıyorm artık ya hiç bişe yediremiyorum önceleri çizgi filmle yerdi şimdi onunla da yemiyo napcam böyle bence bi tek benim oğlum böyle kimin bebeğini görsem maşllah nasıl yiyor brokoliyi almış eline yiyor ben napabilirim nasıl bişe yapmam lazım bilmiyorm kilosu da az 11 ya var ya yok 20 aylık olcaz nereye kdr böyle gider ilerde yer mi kafam allak bullak..
Deletedmom280 Reyyan34 merhaba oncelıkle cnm bnm kızım da 20 aylık 11 kılo ama kılosu az degıl norml aralıkta bnm kız da ek gıda alımı cok az kahvaltı sdce ckltlı ekmk 5-6 lokma sglık ocgna srdm vtmn bşlttı onları kullnıyrm bir aya yakın meyve yyr uzum cılek VS smdı en azndan ıkı ogun yedıreblıyrm ama parka cok cıkardm uyuyor kalkıuor parka ındrym ondan mi blmıyrm yoksa vtmnlerddn mi suan eskiye nazaran daha iyi yyr
shachi Reyyan34 benim oğlum 17 aylık yemiyor.. sevdiği birsey var diyemiyorum çünkü yok😅 zar zor yemek yedirmeye calışıyorum. tüm mutfak alet edevatını kurcalayarak yemek yiyor. cok yıpratıcı bir durum sizi anlayabiliyorum
Ebbrru Reyyan34 18 aylik kizim 8.5 kg sen hesap et yiyo mu yemiyo mu 🤦🏼♀️ Yemeyen cocuk cook zor iyi bilirim elimde kaşık tabak pesinde dolanıyorum memeyi bnde kesmeyi düşünüyorum bu yuzden mi yemiyo acaba diye düşünmeye basladim cok da emmiyo ama 🤷
Deletedmom280 Reyyan34 tabkide cnm zaten klsık verilen suryplar bıde snrm sutunuzu kesmıssnz ozel degılse sebebini sorabilirmyym
Reyyan34 Deletedmom280 hem hamileym ondan kestim hemde oyun halinde yapıyordu beş dk da açıp yarım dk emiyodu emmek için değilde yalancı meme gibi kullanıyordu cnm
Linva Bizde öyleyiz. Kahvaltılık hiçbirşey yemez. Yoğurt, peynir, yumurta yemez. Yemek sevdiği şeyse küçük yarim kase yer. Doymadigi içinde 24 saat emmek ister. Nereye kadar böyle gidecek merak ediyorum.
Ademinee Ebbrru kızım 14 aylık 8 kilo çok üzülüyorum doktor bisey dedi mi size bu konuda danıştınız mi
Esmataha Reyyan34 28 aylık olduk meyve dışında hiç bir şey yemiyor. Et tavuk balık yumurta çorba kahvaltı ve dahası tadına bile baktıramıyorum 😒 Ne yaparsam yapayım yemiyor, ben kafayı yiyorum 🤦🏼♀️
Ebbrru Ademinee Bende cok üzülüyorum bende zayifim sağlık ocağındaki hemşire genetik büyük ihtimalle dedi henuz dra goturmedim malum kac aydir virüs filan siz danistiniz mi peki