SuDuru belki hazır değildir eğer hazır olduğunu düşünüyorsanız başlayın ben ilk oğlumda kitap almıştım kitabı okuduk çiş 💩 WC yapılır öğrenmişti bak ne güzel kilot atlet fln demiştim zıbını çıkartalım bunları giy kitaptaki gibi sen de artık WC yap fln böyle yavaş yavaş ön hazırlık yaptım sonra bir gün karar verdik denedik ilk zamanlar öyle kazalar normal Saat tutuyordum ben ne zaman kaçta çiş kaka yapmış not alıyordum 🤪 kaç saatte bir yapıyor hangi saatler yapıyor fln öyle öyle alıştık 💩 normal WC’de alıştık biz özel bi aparat fln almadım birlikte WC girdik ilk zamanlar suyla fln oynamasına göz yumdum bazen oyun oynamak için çiş diyordu bazen zorla giriyordu ama kısa sürede hallettik biz kakadan korkuyordum ama o çişten daha kolay oldu kakasını yapınca ne güzel yaptın fln bişeyler söyleyin korkmasın el sallayın ben yapışkan stiker veriyordum kitabımızda vardı balık yapıştırıyorduk ama küçük olduğu için işe yaramamıştı o sizde belki işe yarar kolay gelsin inş kolay bi şekilde atlatırsınız bir de ben bezi bırakınca gece de bağlamadım tamamen hayatımızdan çıktı gezmeye gitsemde bağlamadım hatta 1 hafta sonra gezmeye çıkardım otobüsle vesait gitmiştik kardeşlerimle gezmeye dedim en kötü çişini yapar oturduğu kendi bebek arabasına kıyafet almıştım yanıma inş 💩 yapmaz diye de dua ettim🙈 yapmadı ikisini de gittiğim yerde WC götürdüm zaten başta her yerde WC girmek istemiyorlar ama sonra alışıyorlar çocuğu da strese sokmayın siz de rahat olun inş olur bu iş 👍