TwinsmomDA Afsk kaç saat gidiceksiniz? Biz Liverpoole gittik bi saat kadar aralarına oturdum besleme saatinde besledim. Ya da bi yerde durup besledik alt değişimi geri çıktık yola
Afsk TwinsmomDA valla bende bilmiyorum ama boylede olmuyor çocuklar sıkıntı cıkarmazsa sorun olmaz Allah’ın izniyle normalde arabayı sevıyorlar ama bırının bu ara diş sorunu var
TwinsmomDA Afsk araba büyük mü? Bizim arabanın arkası dar ben zorlandım biraz hele de uzun yolda hiç çekilmez. Umarım geniştir sizinki
Afsk TwinsmomDA normal çok genış diyemicem nelere dikkat etmeliyim sizce arkada herşey elimin altında olucak şekilde ayarlamaya calışıcam
Almilaninannesi Bende burda bekleyeyim kışın hollandaya gitmeyi düşünüyorum ozaman kızım 2 yaşında oğlumda 11 aylık fln olcak nasıl yaparım bilmiyorum 🤷🏻♀️
TwinsmomDA Afsk bez sıcak su Mama ağız mendilleri kıyafet olsun. Battaniye ince giydir hava soğuduğunda kalın cardigan al yanına onu giydirirsin. Başka da aklıma bişey gelmiyor ama uyurlar sanırım genelde.
Almilaninannesi Afsk kucuk olmasi avantaj simdi kizim yerinde durmuyor zaptedemiyorum. kizim 5 aylikken gitmistim kucuk olunca daha kolay oluyor inan hic zorlanmadim tabi tek cocuk iki cocuklu nasil olur bilemiyorum
Afsk TwinsmomDA çok teşekkürler evet genelde uyurlardı sadece kuzlarımdan bırının dış sorunu var huysuz hayırlısı olsun bakalım