Size cok taze bir bilgi verebilirim.Kizim 8.5 aylik ve bu sabah ilk defa yatagimdan düştü isin daha da kotusu ikimizde uyuyorduk uykusunda donmus ve yuvarlanmis nasil dustugunden bile haberim yok.. uykulu oldugum icin aglama sesi duymadım hic sadece anne dedigini duydum.olayi ozet olarak gecicem.ilk olarak doktorumuzu aradim. Doktoruma ayni sizin gibi uyutma konusunda soru sordum.doktorumun bana söylediği şu oldu"uyku icin diretmeyin bırakın uyusun,ancak yarim saat arayla uyandirin eger uyanabiliyorsa sikinti yok dedi.Bebek olduklari icin bıngıldak acik oldugundan kafa tasi catlamasi vs olmaz bebeklerde.Ama icinizin rahat etmesini istyorsaniz beyin cerrahisine getirin" dedi. Bende aldim kizimi kendi doktorunun oldugu hastanede beyin cerrahisine gösterdim. Bebek oldugu için rontgene sokmak istemiyorlar, fiziksel olarak kafasini boynunu herseyini guzelce inceledi.herhangi bir kizariklik sisme morarma olmadigi icinde rontgene girmedik. Kendi doktoruna da ayrica gosterdim. Bu tur durunlarda cok narin olduklari icin gogus kafesinde ki kemikler ezilebilir yada kirilabilirmis Allah korusun. Onda da cok sukur sikinti cikmadi. Ben bugün bunu yasadim ama gelin bir de bana sorun butun gun nefesim kesildi evlat cok baska birsey.Ama size en önemli tavsiyem sudur ki boyle durumlarda buraya yazarak zaman kaybetmeyin. Doktorunuzu en acil sekilde arayin ve bilgi alin. Düşme bebekler icin oldukca onem arz eden bir durumdur olabilecek Allah korusun en kucuk ihmal istemedigimiz sekilde sonuçlanabilir. Kusma ve denge bozukluğu yok ise uyutun huzursuz olmasin. Ama yarim saat ara ile bi durtun uyansin. Bu gece ben nobetteyim ayni sekilde yarim saat ara ile alarmimi kurdum bence sizde uyumayin 24 saat izleyin