Ygzmomss Merhaba kızlar benim meleğimin kalbi doğuştan sağda imiş. Bi tesadüf şeklinde öğrendik. Aranızda kalbi sağda olan, bebeğinin kalbi sağ da olan var mı nasıl bir süreç bu yani dövmemi yapılıyor kalbinin oraya veya hayatını nasıl etkiliyor ☺️
Mom0870 Ygzmomss Aa ilk kez duyuyorum. Merak ettim doğrusu bende. Herhangi bir sağlık sorunu teşkil etmiyor değil mi?
Deletedmom200 Ygzmomss kızımın kuvezde kaldığında bı bebek doğdu 30 haftalık onada doktor kalbi sağda dedigini duydum ancak bunun ne sebeplere yol acicagini filan söylemedi sıkıntılı bı durum değil galiba 🤨 Mom0870
Ygzmomss Mom0870 hayır canım sadece onun kalbi sağ da atıyor bizimki sol da☺️ çok zor zamanlar geçirdik çok cahil doktorların eline düştük çok korkutulduk sütüm dahi azaldı hep bu sebeplerden.. Aile de böyle birşey yok çevrede yok üstelik ayrıntılı ultrasona da girmiştim.
Ygzmomss Deletedmom200 elhamdülillah ki değil ama çok şaşırdık yani bu şekilde doğan çok bebek oluyor fakat kalbine eko veya ultrason ile bakılmadığı sürece 80 yaşına da gelse anlaşılmıyor. Biz de bir tesadüf eseri öğrendik
Deletedmom200 Ygzmomss çok şükür evet doktorda öyle demişti sonra ne oldu çıktı mı kuvezden bilmiyorum hiç kızım çıkınca haber alamadım
Deletedmom200 Ygzmomss bende annesine babasına anlatırken acayip şaşırmıştım o yüzden kulak misafiri olmuştum hiç bilmediğimiz şeyler öğreniyoruz . hamileyken nasıl anlamadılar acaba 🧐
Prensinannesii06 Ygzmomss evet bu çok önceden haberlere çıkmıştı bir tane adam 40 yaşında fenalaşıp başka bir sebeple hastaneye yattığında kalbinin sağda olduğunu öğrenmiş
Ygzmomss Deletedmom200 gerçekten öyle bu bizim için çok zor birşey oldu özellikle çevreye yeni söyledik millet çocuğuma hastaymış gibi bakmaya başladı.. En çokta bu üzdü sanki dünya üzerinde tek sağ da olarak doğan benim oğlummuş gibi.
Ygzmomss Sltan45_a kaç yaşında suan? Kalbinin sağda olduğunu gösteren bişey yaptı mi hayatını nasıl sürdürüyor? Askere falan gidemiyor diyorlar doğru mu?
Deletedmom200 Ygzmomss hayatini etkilemicek bı durumda keşke soylemeeseydiniz.aynen insanlar bilmediği için hasta gibi dusunebilirler kaç aylık ?
Ygzmomss Deletedmom200 5 buçuk aylık suan da. Doktorumuz herkese söyleyin acil müdahale bişey gerektiğinde herkes bilsin kalbinin sağda olduğunu demişti bizde kendimizi anca hazırladık söyledik iste 😔
Nurbeyaz Deletedmom200 neden söylemeyecek Allah korusun bir durum olur kalp masajı yapmaları gerekir o an yanında ailesi olmaz okulda kreşte mesela . Hemen sağ tarafa müdahale ederler şakası yok bu ciddi bir durum
Deletedmom200 Ygzmomss amin amin bizde çok sinandik o kadar zor ki hep diyorum düşmanımın başına vermesin
Deletedmom200 Ygzmomss kızım 31 haftalık doğdu akciğerden kalbe giden damarda tansiyon vardı bagirsaklari sütü tolera edemedi sonra beyin kanaması tam herşey düzeldi solunum apneleri geçirdi ölümü teyet geçti güçlü durdu şimdi 18 aylık miniminnak bı hanım 🥰🥰🥰