aybukemom Kubra10 bnmki bisküvi sevdi ama cicibebe zararlı diye okudum ondan hipp in organik bisküvisinü aldım inşallah oda zararlı değildir
Kubra10 aybukemom aslinda bakarsan hepsi katkili bende hamm keci sutlu kullaniyordum en iyisi kendin yapmak🤷🏻♀️
aybukemom Kubra10 organik ürünğm yok ama bebekler içşn olanındanalmak gerekiyormyş pirinç unu normal un irmik falan .nerden alacağımı da bilmiyorum
Kubra10 aybukemom bazen diyorum ki cok abartiyorum bizim annelerimiz organik irmik yada pirinc unu mu aradi ben kizima bildigimiz irmikle corba mama yapiyorum daha yeni yeni cikti bebek irmigi falan 🙄 cok sukur sagligimiz yerinde
02Kaan12 aybukemom ben trendyoldan beyorganik diye bi markadan sipariş ettim bugün geliyor. Kullanan herkes memnun
iamthed Yulaf ezmesini 10 dk haşlayıp diğer malzemelerle karıştırabilirsiniz. Basit, faydalı ve doyurucu oluyor
aybukemom Kubra10 valla bir yanım öyle diyor bir yanım da bizim zamanımızda imkan yoktu şimdi var al diyor bilemedim .
iamthed Kubra10 Ezmeye gerek kalmıyor, suda kaynatınca püre gibi yumuşak oluyor zaten. Daha önce içine lor ve haşlanmış yumurta koyuyordum. Büyüdükçe dövülmüş ceviz, pekmez, muz vs de ekledim
iamthed 12sb Bebeğinizin iştahına göre ayarlayın miktarı. Ben mesela bi cezvenin üçte birine yulafı koyuyorum. Cezvenin yarısına kadar da su koyup 10 dk haşlıyorum. Zaten yulaf yavaş yavaş parçalanıp yumuşuyor. İsterseniz pişirdikten sonra çok az da zeytinyağı eklersiniz, sindirimi düzenler
12sb iamthed ben yulafı un haline getirdim kendim lapa yapıp yiyorum ondan olur mu birde siz kaç aylıkken verdiniz
MevaErBu Kubra10 Avokado lor peyniri peyniraltı suyu yumurta sarısı yap canım benim kızım severek yiyor
iamthed Bu arada bebek irmiğinin farkı da normal irmikten daha küçük olması. Yulaf ezmesini blender ya da rondodan geçirerek yulaf unu yapabilirsiniz. Aynı şey irmik için de geçerli, bildiğimiz irmiği blenderla bebek irmiği haline getirebilirsiniz
Kubra10 iamthed 👍 bende oyle biliyorum aslinda biraz para tuzagi gibi geliyor bana bebek irmigi yada bebek tarhanasi gibi seyler yulaf unu cok mantikli besin degeri yuksek☺️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bebegiminbesigicamdan Kueu gekiyordur omlete karıştırıp yedirin, sevmediyse krem peynir yapın yedirin. ☺️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 02Kaan12 Tadım olarak sebze vs bittikten sonra deneyebilirsiniz. Alerjisi yoksa verilebilir. 💁🏻♀️