Kubra10 Hanimlar bebegim sabah kahvaltisinda biskuvi sevmiyor🙄 yerine farkli tarifi olan var mi? Onceden biskuvi yumurta ceviz pekmez labne karistirip verirdim
Tugcekacar Bizde ek gidaya gecicez insallah 5 ay 17 gunlugiz sizler nasil basladin neler verioyosunuz
Kubra10 Tugcekacar ben az az herseyden tattirdim havuc patates ama ilk yogurtla basla once 1 tatli kasigi verdim 3 gun boyunca sonra arttirdim.simdi 2 yemek kasigi koyuyorum bende 5. Ayda baslamistim☺️
Kubra10 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ayy harika olur pankek deniycem kucuk diye vermek istemiyordum☺️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Kubra10 Yer yer cok da güzel yer 😍 Omletide yer. Yanına salatalık rendele sulu sulu onu da yer. Peynir de yer. Yer yani🥰
aybukemom Kubra10 kızım şuan tam beş aylık bende bugün ilk defa kahvaltı verdim ıhlamur bebe bisküvisi lor ve kaşık mama karışımı . Acaba fazla mı
Kubra10 aybukemom loru daha onceden denedinmi canim alerjisi yoktur insallah verdiklerinin olcusunu az tutarsan sikinti olmaz aslinda bebeginin sen doktoru olucaksin ☺️ cunku onu en iyi sen taniyorsun bugun verdin cok geldi yarin azalt
aybukemom Kubra10 evet verdim tattırdım yani ama ozaman yemek istemedi tükürdü ara ara denedim . Mamanın yarısını yedi zaten zorlamadım .ama yumurta yemiyor
Kubra10 aybukemom zamanla alisir sanirim sicaklardan dolayi agir geliyor biraz benimde biskuvi karistirirdim lor yiyo biskuvide sikinti cikariyo☺️
aybukemom Kubra10 bnmki bisküvi sevdi ama cicibebe zararlı diye okudum ondan hipp in organik bisküvisinü aldım inşallah oda zararlı değildir