Merhaaba iyi akşamlar benm kızımda da hep düşük çıkıyordu çocuk doktorumuz bize aşiri panik yaptirdi hematolga yönlendirdi özel hadtanede profesör e götürdüm adam çocuk doktoru kadar panik yaptirmadi periferik yaymada bakti ondada düşük çıkti ara ara takip edilcek en önmlisü ateşli olunca hemen o değerine baktirin düşğk mü değil mi diye dedi öle kötü bişey yok dedi içimiz rahatladi çocuk doktorumz herşeyi büyüten strese sokan cinsti ona gitmeyi biraktim o derece değiştirdim doktoru çok hasta olsğu dönemlerde baktirdim değeri hastayken allaha şükür hep yükseliyordı nrmal dönmlerde düşük çıkıyordu hasta olmadiği sürece daha test yaptirmadim çnkü ilaç öle herhangi bişe vermiuolar çocuk büyüdükçe düzelir demişti praseför şimdi 18 aylik yeni değerlerine baktirtim genel vitamin için yaptirmişken ona da baktirdik normal çikti şimdi ki çocuk doktorm öle oanik yaptiran herşey de hep en kötüyü söyleyen biri değil bu bile insani mahvediyor çok stres olmştuk o yüzden yazmak istedim rabbim acil şifalar versin inşallah tüm bebişlere