Nazosnaz Asyayse kırk bin kere maşallah Süphan Allah 🧿 vallahi imrendim yazdiklarnza hiç böyle akıllı bebeğim olmadı ama endişe etmeyin komşumun çocuklarında oyleymisti çokta sağlıklılar demekki uslu bı çocuk tekrardan maşallah 🥰
Asyayse Nazosnaz çok teşekkür ederim sağlığı yerindeyse çok memnunum çok şükür rabbin dileyen herkese nasip etsin😍😊
aslioykuuu Nazosnaz Akıllı bebeğim olmadı derken? Bebeğiniz akılsızmı? Hareketli bebekler akılsızmı oluyor yani anlamadım. Sakin ve uslu demek kâfi bence. Her bebek çok akıllı ve zekidir hareketli olmaları onları akılsız yapmaz.
ZMK Asyayse Anne babalara yaranılmaz canım bizimki ağlasa niye bu çocuk ağlıyo deriz sakin olsa bişey mi var acaba niye bu kadar sakin deriz ne yapsalar beğenmiyoruz 😊
Asyayse CatBoy ZMK çok teşekkürler kızlar ❤❤ sağlıklıysa sorun yok tabiki. Bakalim bizimki böyle devam.edermi ortalığı yıkar mi 😁😍
CatBoy Asyayse Maşallah diyelim 🧿8. Ayına kadar sakin bir bebekti oğlum sonra emekleme çabaları, yürüme çabaları derken 15 aylık düz Duvara tırmanacak potansiyeli var durduramıyoruz 😐😌
queenMother Maşallah canım bebeğin uslu bi bebek benim ilk bebeğimde öyleydi öyle sakindi hatta iki üç yaşına kadarda çok uslu sakin bi bekte kucağıma alır beraber uyur beraber uyanırdık ağlamazdı hiç hatta böyle yürürken ayarları yaramazlık yapar koştururdu bu yanımdan kalkmazdı sinir olurdum kalk oyna filan diye aman aman dört yaşından sonra kreşe vermiştim bir yaramazlaştı bir kudurdu şimdi 10 yaşında hala öyle duvarlardan inmez koltukta oturmaz tepesinde dikelir😂şimdi üçüncü bebeğimi büyütüyorum bir yaşında acayip hareketli bir dk oturmuyor büyük oğlumun bebekliğini mumla arıyorum😊çok uzattım ama diyeceğim hiç bi sıkıntısı yoktur bebekten bebeğe değişiyor bu günlerin tadını çıkar😁
Asyayse Burcu_BulutEge Ada1311 queenMother co sağolun hanımlar vallahi ben çok memnunum çocuğumdan da ister istemez çok sakin diye bikac kere duyunca kafama takıldı ister istemez sağlığı yerinde olsun yeter ❤❤ allah tun çocuklarımıza sağlık hayırlı ömür versin😍
Ada1311 Benim kizim 7 aydır evde. Tanıdığımız kimse yoktu gidip gelecek açıkçası kimseyi görmeden büyüdü. Evde çok hareketli bağırır konuşur tepki verir döner ama birini görünce donuyor sanki. Dün market çalışanı hiç tedavi ettirmeyi düşündünüz mü dedi. Yani insanlar o kadar patavatsız ki.. nr güzel maşallah akıllı bebeğin var. Döneminin gerektirdiği seylwri yapıyorsa önemli bir sorun yoktur bence. yada dedesine gülmek istememiştir o an. Hiç canını sıkma 🌸
Burcu_BulutEge Asyayse canim bence endişe etme Allah korusun kötü bişey olsa doktor bilirdi zaten.benim kardesimde öyleymiş karnini doyur altını temizle öyle yatarmis evde çocuk var mi yok mu belli değildi derdi.su an 23 yaşında komando görevde.boyle bebekler sakın yapılı oluyolar.kardesimde öyledir sessiz sakin uyumlu bı çocuk.hatta ben oğlumu inşallah ona çeker diyodumda tam tersi oldu🤦🏻♀️😅 bu arada maşallah bebeğinize 🧿
Asyayse Seydameva inanın vallahi bazen bulmuş bunuyorum herhalde diyrum çocuğun kilosu iyi olur çocuğun zayıf mi diye dalgasına soru soranlar olur ya onun gi i hissettim kendimi😂
kuzeyto Asyayse masallah diyin dilinizi isirin, ruya bebek❤️niye sikintisi olsun ki, bir de bebegin anneden cok etkilendigine inaniyorum siz sakin, uyumlu biriyseniz o da pozitif demek ki
Banu_alper Asyayse oyy masallah Allah bozmasin ne guzel bizimki de oyle sayilir cok sakin bir hamilelik donemi gecirdim genel olarak bende oyleyim cocugumda oyle olmus sizinkide sizden de etkilenmistir gelisiminde gerekli seyleri yapiyorsa ohhh mis Allah herkese oyle bebek nasip etsin 🤲🏼😀
NurR Asyayse benimki de öyleydi kızlar biraz daha uysal oluyor sanırım çünkü benim oğlan fenaydı o zamanlar :) kızım 5 aylık dişi kaşınıyor ve ateş yaptı kaç gündür aşırı huysuz çığlık atıp ağlıyor hep
Smrenes Maşallah subhanallah diyin nazar değmesin ne güzel benim oğlan kurtlu yerinde durmuyor nerdeyse doğduğundan beri sağlıkları yerinde olsun da buna da şükür..biraz ayaklansın sizinki de hareketlenir çok değil 5 aya kadar başlar karıştırmalara 😁 ne diyim darısı ilerde 2.bi çocuğum olursa ona o da böyle olursa vay benim halime 🤦🏻♀️😂
sevgice Asyayse yani sakin olsa suç ağlasa suç 😅 kiz maşallah de maşallah bak nazar ederiz benimki boş otururken bile sıkılıp aglayabiliyor sırf kendini kucağa aldırmak için 🙊 7.5 aylık bizde
Azygos Huma__smom aynı biz annem babam bile diyor kızım Allah sana yardım etsin diye ben aşırı sakin bi bebekmişim bizim oğlan babaya çekmiş