Ssazra Mickeylover evet ben de eşim de yakındaydık hatta eşim doktora ve hemşireye yardım etti tutmak için ben de foto falan çektim😊
Bsecill Mickeylover 15 günlükken yaptırdım yanındaydık biz mama hazırladık Sünnet esnasında içirmek için rahat oldu
Mickeylover Bsecill ben emzirerek yaptıran bile duydum keşke beni de yarın alsalar 😖 bir an önce olsun bitsin 🙏🏻🙏🏻Sağlıkla 🙏🏻
Bsecill Hatice2020 biz 15 günlükken yaptırdık kan verdik aç falan değildi zaten 15 günlük bebeği aç bırakmak mümkün değil
Emine7 Hatice2020 ne kadarlık tı yeğeni bizde bugun olduk tahlıl falannyaptılar ac gelsınndedıler hatta
Bsecill Mickeylover emzirerek nasıl olabilir bilmiyorum bana ya sür sağ yada mama hazırla dedi bende öyle yaptım kolaydı
Bsecill Mickeylover söyleyin yanında olmak istiyorum diye biz eşim ben k validem çocuğumuzun yanındaydık
Cin Hatice2020 yok hayır sadece sünneti yapacak doktorumuz 2 gün önce muayne etti sorun yok tarih bakalım dedi
Mickeylover Bsecill söyledik olmaz dediler neyse bitti gitti ama o 35 dk nasıl gecti bana sorun. Çok şükür evimizdeyiz 🙏🏻🧿 iyileşmemiz de hızlıca kolayca olsun inşallah 🙏🏻