Defne171019 Biz baybay Melisa ekstresi kullanıyoruz çok memnunum doktorumuz önermişti hiç uyumuyordu doğal bir damla
Hazal Defne171019 bebeğiniz kaç aylık sonuç alabildiniz mi artık yorgunluktan gün içinde aktif olamıyorum tüm günüm uyutmaya çalışmakla geciyor ve gece de hiç uykusuz dayanamıyorum
Hazal Tugcecakir 5 gün once sütten kestim normalde de uyumayan bir bebekti fakat gündüz uykusunu 15 dk ya kadar çekti ve 4 5 saat uyuöası içim ugrasıyorum gece de sabah 6 7 lere kadar aglıyor uyumuyor
Hazal Deletedmom278 gecede 10 kere kalkmasına razıyım maalesef oyle değil sıfır uyku çeken bilir 2 senedir yasıyorum durumu fakat bu artk son nokta 5 gündür kesintisiz yarım saat dahi uyumadık
Lotuscicegi Hazal bitkisel bir şurup olduğunu biliyorum fakat bir bebeğe uyku şurubu vermeyi doğru bulmuyorum 🤷
Hazal Lotuscicegi artık kabusa döndü mecburuz yani takviye oldugu için içim rahat bu aksam verdim ancak hala ayakta uyutamıyorum
Lotuscicegi Hazal haklısınız sürekli şurup mu kullancaksiniz alışkanlık yapıyo şurup olmadan uyumuyolar bidaha
Lotuscicegi Hazal Melisa çayı falan veriliyor mu ki bebeklere acaba ya da papatya çayı bilmiyorum ama aklima geldi 🤷