Esrayy Kızlar2 aylık bebişim var 3 gündğr hiç bi şekilde gündüz uyumuyor gece uyuyor ama gündüz uyumamak için direniyor cok da uykusu var napmalıyım sizce varsa bi öneriniz alırım
Melooo Esrayy 5 buçuk aylık hep öyleydi hala aynı uykuya gecememesinin sebebi vardır benim ki gazlıydı daha loş ortam hazırlayıp beyaz gürültü açıp hafif sallayabilirsiniz duş aldırın belki işe yarar
Gok-080417 Esrayy 2 aylıkken aynı şeyi bizde yaşadık bi bebek 12 saat nasıl uyımaz diye çok arastırdık çok üZüldük meğersem atakdaymış 5 gün sürdü sonra düZeldi istersen atak haftasında mı bi bak
Duygusm Esrayy Benim bebeğim de 2.5 aylık. Hafifleyen gündüz uykularına çare arıyorum ama hiç uyumaması çok zor. Sallayarak, kucakta ya da memede de mi uyumuyor? İhtiyacı var çünkü bebişlerin gündüz uykusuna.
Esrayy Poyraznisam niye böyle oluyor ki çok uykusu var yatırıyorum tam bırakıcam yatag uyanıyor delirmeme az kaldı 😩
eymenkerem Poyraznisam benimkide 38 günlük bugün sabah 10 dan bu saat oldu hala uyumadı. Bu zamanlardaki bebelere noluyoki atak filan mi bu hep aynı günler nerdeyse 😁
Esrayy Melooo loş ışık kurutma makinası sesi banyo hafif sallama herse yapıyorum uyumuyor gazı var çıkarıyoruz da daha fazla var mı bilmiyorum
Poyraznisam Esrayy sanırım dıs dünyayı tanıma evresinde oldugu İcin boyle ler bırde benım ki memeye dustu sureklı emmek istiyor artık psikolojik olarak sutum mü azaldı diyorum ama o da degıl
Ummhnsmt Esrayy bende yapıyorum ama gazı bi türlü bitmiyo 😭 o yüzden uyku geçişlerini yapamıyor maksimum yarım saat uyuyo
Melooo Esrayy o zaman gazdır muhtemelen bende hep çıkartıyor diyodum ama değilmiş öyle benim ki kolik bebekti şimdi çok şükür azaldı da yine 45 dk mutlaka pışpışlıyorum zorla bazen uyuyor bazen uyumuyor o zaman birde ayak hareketleri karnına masaj yap gaz damlası kullanıyomusun
Esrayy Melooo gaz damlası kullanmıyorum henüz ama yarın doktora gidip yazmasınu isteyeceğim kolık değil herhalde cünkü bu ana kadar iyiydi son bi kaç gündür başladı huysuzluğu
minikfare eymenkerem bizimde 41 günlük kendine ait rekoru kırdı bu gece bebeğim 12 saattir uyumadı ağlaya ağlaya sesi kısıldı
Esrayy Gok-080417 40.haftada doğdu sezaryen oldum sancım falan yoktu doktor vaktin dolmuş alalım dedı niye ki