TalentedMom Aci 10 güne kadar normal diyor doktorlar ıkınma sesi gaz sancısı oluyor genelde ek gıdaya geçtikten sonra kabızlık yaşanabiliyor
elif_cihan_eyup Aci yapmaz cok rhaat ben kullandım harika ama bir hafta sonra etkisi gösteryo harikaaa bişey oo
Pinkbery Aci ben biryerde bu gaz damlalarının kabız yaptığını okumuştum. Okudugım anda kestim kızıma vermeyi. Ve ondna sonra daha rahatladıgına şahit oldum ama belki bebekten bebege değişiyor olabilir 🤷
Betuscesi Bildiğim kadarıyla biogaia kabızlık için zaten bağırsak hareketlerini düzenleyici ben kızıma veriyorum kabızlığına iyi geliyor, çay kaşığıyla zeytinyağı verdim o da iyi geldi canım
Aci Betuscesi Zeytin yağı vermeye cekiniyorum açıkçası daha küçücük onun bağırsakları daha gelişmemiş ki ondan korkuyorum
Esila63 Aci canım senin kabızlığın onada geçiyor bende de olmuş tu kayısı hoşafı ye iyi geliyor bebeğe biz onu yaptık bir süre sonradan kendiliğinden düzene girdi 3 günde bir yapıyor
Aci Esila63 Çok şükür sabah yaptı biogaia vermicem artık ins gaz da olmaz ama gerçekten buyuk sorun cok canı yanıyor gazı olunca
Hilaldurmazzz Aci Bizde kullanıyorduk biogaia kullandığımız süre içinde oğlum akşam üstü 6 sıraları bi ağlamaya başlıyordu uyuyo yana kadar morarıyordu sonra birgün gezmeye gittik o gün damlasını evde unuttuğum için içirmedim çok rahattı bütün gün güldü bakındı sonra ertesi gün yine deneyelim diye içirmedim o zamanda rahattı bende bıraktım sanırım damla gaz yapıyodu
Hilaldurmazzz Aci olabilir canım banada öyle bir etki yaptı sağlık ocağındaki ebeyede anlattım bunu olabilir bazı damlalar gazı çoğaltır çıkarsın diye dedi ama çocuğum çok çekti o sancı dan neyseki kurtulduk
Aci Hilaldurmazzz Peki sizinki de bi gun güzel uyuyup bi gun uyumamazlik yapiyo mu zor uyutuyorum uyumayınca da daha da huzursuz oluyo cok caresizim
Hilaldurmazzz Aci oğlum 2 ay 10 günlük daha çok küçük olduğu için yapıyor mesela dün çok güzel uyumuştu ama bugün sıkıntılı şöyle dalgın uyumuyo