Mom0870 Aci sende ağrı varsa geçebilir seni rahatsız eden gıda onu da edebilir. Biogaia iyi bir probiyotik. Şayet emiyorsa , zorlanıp ağlamıyorsa aşırı ıkınma yoksa 3-4 gün çok uzun bir süre değil.
Aci Mom0870 Bugün yapmadı bi az az yapmış sadece beni rahatsiz etmiyo kabizligim 4 güne falan yapiyorum
Kanginnn Bende biogaia kullanıyorum oğluma 16 günlük ve kabız makatına müdahale edince kakası yapıyo yoksa ıkınıyo sancısını cekıyo yarın doktor randevumuz var bakalım ne olacak 🤗
Adlk Aci yapmaz canım probiyotik damla ayrıca 7 gün yapmaması normal kabul ediliyor poposuna kulak çöpü ile zeytin yağı yapabilirsin
hira5bugra- Aci evet bende kabızlık sorunu yaşadığımda bebeği de etkilediğini öğrendim ne yalan söyleyim ben biodan hiç memnun kalmadım 1-2 hafta içerisinde etkisini gösteriyormuş ama bize faydası olmadı nurse kullanıyorum ikisini birlikte veriyorum o
Adlk Ruyamm hayır canım olmaz poposunu uyarmış olacaksın doktorlar söylüyor zaten bebeğin bir buçuk aylık falan oluncada bir çay kaşığı zeytinyağı içirebilirsin de onun da bir zararı yok zeytinyağ ı doğal olucak ama
Ruyamm Adlk ben öyle yapıyodum doktor yapma uyarma dedi bugün kendini çok kastı dayanamadım zeytin yağıyla kulak çöpü olayını yaptım rahatladı valla
Ruyamm Adlk 2 3 güne bir yapmayı düşünüyorum zeytin yağınıda 2 çay kaşığı onuda ısıtıp soğutup veriyorum 1.5 aylıgız bu arada
TalentedMom Aci Doktorlar yenidoğan bebeklerde kabızlık sorunu olmayacağını iletiyorlar belki gaz sancısı çekiyordur gaz masajı yapabilirsin gaz damlası olarak ben sab simplex kullanıyorum
TalentedMom Aci 10 güne kadar normal diyor doktorlar ıkınma sesi gaz sancısı oluyor genelde ek gıdaya geçtikten sonra kabızlık yaşanabiliyor