Balevlat35 Bebeklerinizin uyku durumu gaz durumu ne durumda bebekleriniz neler yapıyor hadi sohbet edelim ☺️
Tortilla_ Balevlat35 Gündüz uykusu pek yok. 2 3 saat ne uyutabilirsem. Tabi o 2 3 saatte kaç defa uyanıyor. Gece de 12 1 gibi yatıp 1 bazen 2 defa kalkıyor . Sabah erken kalkıyor ama yanıma alıp emzirip uyutuyorum öyle 10 a kadar beraber yatıyoruz. Gaz probleminin önünü damlalarla ve kimyon çayı içerek atlatıyoruz. Artık degisik sesler çıkarmaya başladı etrafı izlemeye bana ve babasına tepki veriyor ellerini keşfediyor bir şeyleri ağzına doğru götürüyor. Gölge oyunu yapıyorum geceleri uyumadan çok hoşuna gidiyor
Canan2727 Balevlat35 bebeğim 2ay 9günlük ama gündüzleri hiç uyumuyor geceleri uyuyor şükür gaz problemi yaşamadık hiç maşallah🧿🧿kendi gazını kendisi çıkarıyor sürekli konusmak istiyor yanından ayrılınca ağlıyor elini emiyor😊😊
bayankitapkurdu Balevlat35 ben de çocuğum gündüz uymak istemiyor sürekli ağlıyor diye üzülüyordum. Normal mi? Sadece 3-4 saat uyuyor o da bölük pörçük
A1s2a3m4 Balevlat35 2 ay 14 günlügüz gece 3 3 bucuk arası uyuyoz gazımız eskiye göre azaldı cok sukur onun dısında Bi sıkıntı yok sizim nasıl uyku ve gaz durumu
Meftunbade Valla bizimki ne bulursa ağzına sokuyor cup cup ellerini emiyor bazen migdesini bulandırıyor gaz sorunu olunca kimyonlu su veriyorum rahatlıyor bu aralar dil çıkartmayı öğrendi akşamları ağlama krizlerimiz oluyor genelde uyumadan once🤭
Balevlat35 Meftunbade Benim kızım da 2 ay 5 günlük bizim de ellerimiz açık olduğun da hemen emmeye başlıyor ☺️ Çok fazla emzik düşkünüyüz emziksiz uyuyamıyoruz☺️ Bizim gaz sorunumuz yoktu ama 2 gündür gazımız var 🤦♀️ Kimyonlu su ne kadar veriyorsun
Meftunbade Balevlat35 ne güzel maşşallah sizinki emzik emiyor bizimkine bi türlü aldıramadık kimyonu çay kaşığının yarısı kadar fincana koyun üstüne sıcak su dokunbi fincan dolusu karıştırın dibine çökünce 5 6 çay kaşığı verebilirsiniz yalniz yaptığınız karışımı sık sık yeniden yapmalısınız kimyon aciyabilir bide günde maksimum 3 kez verin
Balevlat35 Meftunbade Tamam canım sağolasın. Nurse harveys şurupta kullanıyorum rezene kullanıyorum ama 2 gündür baya var gazımız.
Balevlat35 Tortilla_ bizim gündüz uykumuz genelde değişiyor ama gündüz toplam 5 saat falan uyuyor. Aksamda 11-12 gibi uyutuyorum gece 3 gibi sabahta 6 gibi kalkıyor. Daha sonra emzirip tekrar uyutuyorum. Gölge oyununu nasıl oynuyorsunuz
Tortilla_ Balevlat35 Maşallah miniğe. Gölge oyununu da gece odanın ışığını kapatıp telefonun flaşını açıyorum duvar da ellerimin gölgesiyle değişik şekiller yapıyorum. Dikkatle izliyor. 5 e kadar sayıyorum parmaklarımla
Balevlat35 Tortilla_ Ohh ne güzel oyunlara başlamış ☺️ Bizimki hep laf istiyor aguluyor kendi kendine soyleniyor ☺️
Tortilla_ Balevlat35 Bizimkide aynı laf istiyor devamlı. Konuşuyorum ama bir süre sonra sıkılıyor ondanda. Farklı şeyler ne yapabilirim arayışına girdim
Balevlat35 Tortilla_ Benim kızımda kucakta dolaşmak istiyor yatıp bakınmak istemiyor kucakta bakıncak hanımefendi ☺️
Balevlat35 Canan2727 Ohhh masallah 🧿 Bizim de 2 gündür gaz sorunumuz var o da arada geliyor aslında kendisi çok güzel gazını alttan üstten çıkarıyor ama huzursuzluk var
Balevlat35 bayankitapkurdu Artık günden güne değişiyorlar her gün yeni bi huy cıkıyor. Gece uykusu nasıl peki
Canan2727 Balevlat35 maşallah maşallah 🧿🧿bizdede öyle işde acaba bir yerimi ağrıyor diyede düşünmüyor degilim 🙄
Balevlat35 Tortilla_ bende ana kucağına yatırıyorum bakınıyor hemen sıkılıyor emZiksiz asla durmuyor 😀