Asyammmm Eşimin akrabalarının geneli çocuklarına kendi ismini veriyorlar mesela amcasının ismi Mehmet amcası oğluna kendi ismini koymuş şimdi oğluda kendi oğluna Mehmet ismini koydu çok tuhafıma gitti ama kulağa da hoş gelmiyor değil ha bu arada bayanlar da kızlarına kendi isimlerini koyuyor 😏siz eşiniz istese koyar mısınız yada kendi isminizi
Badevehande Asyammmm benim kocamda Mehmet dedemde Mehmet kuzenlerimde Mehmet artık koysam nereye baksam Mehmet olur😂😂
Pinkbery Asyammmm koymam gereksiz buluyorum. Ne benim nede onun adını istemem 😁 eşimin annesi mesela ieşime ikinci isim olarak kızlık soyadını koymuş🤷 Ben yapmazdım.
Asyammmm Deletedmom348 benm eşim de çok ısrar etti ismini koy diye hayır canım ne münasebet dedin ilerde oğlum olursa başka teklifle gelemesin diye 😂😂😂
Seyran01 Boncugumm valla bende bi kaç isim bulmuştuk sonra ben bi anda hadi aydınahlas❣ olsun dedim o anki gözlerinin parlamasını mutluluğunu hala unutmam 🙏♥️
Dgndrmz Asyammmm bana cok sacma geliyor şaban oğlu şaban muhabbetı gbı. Anne babanın hiç isim koyma hakkı olmuyor bu sekılde koymamda koydurmam da kendılerıne has isim olması bence daha güzel tabı herkesn fikri baskadır saygı duyuyorum
Mom987 Asyammmm eşimin babasının adı İbrahim dedesinin adı da İbrahimmiş kuzeni var bi de İbrahim. İbrahim oğlu İbrahim diye gitmiş😅
Asyammmm 3 çocuğum eşimle anlaşmıştık erkek olursa o kız olursa ben koyacaktım sonra kendi ismini koy dedi hayır dedim o zaman ben koyayım diyo yok diyorum ablanın annenin ismini koy diyo koymayacağımı biliyor yani konuyu kendi annesinin ismine getirecek yemezler 😂😂😂Deniziincani Badevehande MerveNurT BesteArya Deletedmom348 VERA19 Deletedmom265
Mom987 Asyammmm Ben koydurmazdım. Dede baba torun aynı isimli tuhaf geliyor benim görüşüm sanki şaban oğlu şaban der gibi 😌😌
VERA19 Asyammmm Hayır kendi ismimi koymam nene dede ismini koymak bile saçma geliyor bana.Belki Hatay çevrelerinde oluyordur bu canım çünkü benim de ordan tanıdığım 3-5 baba oğul var aynı isimdeler
Asyammmm VERA19 dimi bende öyle düşünüyorum büyüklerin isimlerini bile koymak istemedim değişiklik iyidir her zaman 😏😉
Betul055 Asyammmm eşimin adı kimsede yok sülalede ve ben Allah nasip ederse oğlumuz olursa koymak istiyorum 🌺
Zeyno111 Asyammmm Koyabilirdim herhalde ama ek isim olarak başka isimde olurdu hatta düşünmedim değil çok beğenirim eşimin ismini ender bulunur ama tek isim istediğimiz için koymadık 😅
VERA19 Asyammmm Aynen öyle o ailede o isimden bir tane varken birkaç tane daha olması mantıksız geliyor bana😄
Deletedmom348 Asyammmm Yani bence biraz çocuğa bencillik gibime geldi benim. Yani o başka birey Yani sonuçta yeni yepyeni biri. O yüzden farklı isim koyulmalı dedenin vs nin de ben doğru bulmuyorum.
melis_duru Asyammmm eşimin kendi ismini koymasına asla izin vermem 😂 kızıma kendi ismimi değil de, benim ismim melis, ona da melisa ismini koymak istedim, eşim izin vermedi, o ne öyle görmemişin çocuğu olmuş gibi dedi 😂
melis_duru melis_duru ama bir arkadaşım var, kocasının iki isminden birini koymak istedi kız, ama oğlu olmadığı için koyamadı
elmaliturta melis_duru güzel oluyor ya bizim bir tanidik kadının adı emine kızına mine ismibi koymuş. Ama aynı isim mantiksiz😃