Janss Cennetkokulum Öyleyse şans verilebilir ama bu formda bebeğe/çocuğa uygulamak çok zor çünkü yayılmıyor 🥀
Janss Cennetkokulum Sinek kovucu hakkında bilgim yok maalesef. Lavanta yağı ve suyu sprey şişesinde karıştırıp sıkıyorum onun için.
minibebis Janss işe yarıyor mu peki bende düşünüyordum sinek kovucu almayı ama dediğiniz daha sağlıklı
Janss minibebis Evet yarıyor sık sık tazelemek gerekiyor ama. İçine limon yağı, okaliptus yağı, kekik yağı vs de eklenebiliyor. Ben 125ccye 13-15 damla lavanta yağı ekliyorum. Kullanmadan önce küçük bi bölgede denemekte fayda var ama hassasiyet oluşturabilir.
Janss minibebis Cennetkokulum Umarım memnun kalırsınız. 😇 Detaylı hazırlanan uzman tarifleri de var, bi bakınacağım bulursam iliştiririm buraya.
Abrakadabra Cennetkokulum Ben varım canım bebeğim 10 . ayına girdi pişik kremini kullanıyoruz memnunum çok bir kere pişik olmadı mesela ☺️ Güneş kremi de incia tercih edicem.
ikizerkekannesi nezzy merhabalar ikizlerime sine kovucusunu aldım ama yüze falan sürdünüz mü acaba 9 aylıklar ellerini ağzına soksa sıkıntı olur mu
nezzy ikizerkekannesi merhaba 🤗, ben yüzüne kullanmadım elime sıkıp bileklerine kadar kollarına ve bacaklarına sürüyorum, bi kaç fısta etrafına sıkıyorum, arabasındaysa arabasına falan, hiç ısırık olmadı, şuan epeyi sinek olan bir yeredyim üstelik.
jolene Cennetkokulum daha yeni sinek kovucu spreyini aldım %100 doğal oldugu için. Ama pek kullanamadım