GUBILIK Cennetkokulum india gunes kremi alıcam bu sene için içerikleri temiz ürünler yapıyorlar. Cocuklarımıza göre
nazanay Cennetkokulum Eczaneden bebegim icin guvenli bir sinek koruyucu istedigimde, bu markanin urununu vermisti. Memnun kaldim ama baska urununu kullanmadim henuz.
Janss Cennetkokulum Güneş kremi kullandım. Çok yoğun kıvamlı ve beyaz. Yayılması biraz zor. Açık tenli olduğum halde kireç gibi yapıyor yüzümü. 😅 Yanında küçük bi doğal sıvı sabun vermişlerdi. Bitkisel özlerden yapıldığından mıdır nedir ot gibi kokuyordu 🤯 Ben markayı pek sevemedim açıkçası.
Cennetkokulum Janss bebeğim için sinek kovucu spreyini almak istiyorum acaba güneş koruyucusunu damı alsam diye düşündüm
Cennetkokulum Janss resim için teşekkür ederim şimdi marka hem formülasyonu hemde ambalajı değişti diyor bilmiyorum kararsız kaldım
Cennetkokulum nazanay bebeğim için ben de hem güneş koruyucusunu hemde sinek kovucusunu almak istiyorum araştırıyorum
Helenyaz Göğüs ucu kremi çok iyi, hiç yara olmadı sayesinde, pişik kremi pek işe yaramadı ama kızımın teni çok hassas mustelada yaramadı. Sıvı sabunuda ilaç gibi kokuyor sevemedim
Janss Cennetkokulum Sinek kovucu hakkında bilgim yok maalesef. Lavanta yağı ve suyu sprey şişesinde karıştırıp sıkıyorum onun için.
jap Cennetkokulum bebeğim için güneş koruyucusu, sinek kovucu ve bebek yağını kullanıyorum. Memnunum içim rahat
Janss Cennetkokulum Öyleyse şans verilebilir ama bu formda bebeğe/çocuğa uygulamak çok zor çünkü yayılmıyor 🥀