Zeyno111 linags Sürekli yapması değişikmiş canım doktoruna sor bakalım bizim uykuya geçiş sırasında yapıyordu
linags demirboy aynen ya bende bakıyorum selebral belirtileri çıkıyor hep karşıma :( ama 4. Aya girdik geçmesi gerekmez mi
demirboy linags 3 ay mı bitti şu an. Benimki 2,5 aylıkken nesneleri tuttu ama hep bir tarafa bakıyordu bir elini daha çok kullanıyordu sürekli inceledim ama bir süre Sonra ikisini de kullanmaya başladı. Benimki küçük doğduğu için şüphelendim yoksa İnan aklıma bile gelmezdi böyle şeyler. Şu an 5 aylık artık ikisiyle de tam kavrıyor zamanla oluyor bunlar. 3 ayınız yeni bitmiş yavrucuk yeni yeni öğreniyor tutmayı ben oyun halısına koyardım bir tarafa daha çok asılırdı ama Sonra sonra iki tarafı birden çekiştirmeye başladı😊
linags demirboy aynen bende şu an aynı teşhisleri koyup kafayı yiyorum hergün ağlıyorum peki sizin ki geceleri sabaha kadar bu hareketleri yapiyor muydu kasılma sıçrama bacakları dakka başı yukarı kaldırıp pat diye yatağa vurma
demirboy linags hayır ama her bebek aynj değil ki seninki onu yağar başkasınınki başka bir şey yapar. Nöbet olsa anlarsın bence çocuktan da. benimki de elini vücuduna vuruyordu şimdi yapmıyor.Bebekler her ay huy değiştirir derler dr a sormasan hadi insanın aklında şüphe kalır diycem ama dr a da sormuşsun. Yarin bunu bırakır başka bir şey yapmaya başlar. Benim koyduğum teşhisleri yazsam valla manyak bu kadın dersin hepsi asılsız çıktı eşim artık hiç inanmıyor bana😄 saç çekme bizde de vardı sağ elini saçına atar çekerdi saçları döküldü artık çekemiyor 🤭#
linags Cigdemm988 ama her uykusu böyle:( gece gündüz :( birde dalamıyor 1 saattir emzik emiyor işte kulaklarını çekiştirip duruyor işin kötü tarafı 1 aydır böyle hareketler yapiyor kasılma vb bu diş dönemi 1 ay önce de mi var :(
Cigdemm988 linags göze batiyor sekilindeyse artik harketleri suphelerinde varsa doktora gosterlimisin ozmaan icinde rahat eder neden oyle yaptgini
alyaderinsozdemir linags kötü düşünceler getirmeyin aklınıza bn 4 aylıkken çocuğu bıraktığım yerde bile bulamiyodum hareklidir kızım hele yüzüne örtüyü cekiyo boguluyomus gibi yapiyo aynı hareketlerlele
linags demirboy eşim bana da inanmıyor sen delisin diyor halbuki odada çocuk hep Benimle yatıyor yani sabaha kadar ben tek görüyorum hareketlerini ve uykusuzluğunu günde 6-7 saat uykuyla tek duruyor iki aydır böyle :( ben bile artık yorgunluktan açlıktan iki aydır mahvoldum hiç bi iş yapamiyorm
Candy_liz linags bebekler yeni bir beceri öğrendiklerinde gece onu tekrar ederlermiş, benim kızım da ilk öğrendiğinde dediğiniz gibi ayaklarını yere şap şap kaldırıp indiriyordu uykusunda, dönmeyi öğrenince sürekli dönmeye başladı, yani normal bence bunlar..
Sibel_ismet linags yavaş yavaş olcak hepsi birden olmaz. Ona bakarsanız biz 9 ay 1 haftalik olduk emeklemiyor hiç çabası yok ama ayaklarının üzerine bastirdigimda çok seviniyor yürümek istiyor yürüteçte uzun uzun ayaklarının üzerinde duruyor ama yeni yeni gel gel alkışlar yapmaya basladi. Oyun oynarken de cogunu hala ağzına götürüp ısıtıyor dış cikartiyoruz bide bir birine vuruyor o kadar. Ben de bazen kafama takar gibi oluyorum ama sonra diyorum ki her bebek aynı zaman da ayni şeyleri yapmıyor demek ki.. bbim Sağlık versin 🙏
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Sibel_ismet kız yürüteç tembellik yapıyor oyüzden de çabalamıyor olabilir benim oğlumda 9ay 10 günlük. Örğmcekten önce okada e hareketli ve heveslşydiki ben artık işlerini halletmek zaman kazanmak için ona koydugumdan beri cocuk tembelleşti ellerinden tutunca yürüyesi gelmiyor hemen oturmak istiyor artık bindirmiyorum ben hantallaştırıyor gerçekten. Birde bu yönden bakın istedim🦋
linags Sibel_ismet ama Benim ki uyku uyumak isterken derin uykuya dalamiyor asla hep gözleri kırmızı uyanık geziyo :(